Tgrt Haber

Berkan Kutlu'dan taraftarı kızdıran hareket

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
03 Ağustos 2022 11:41 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 12:03
Berkan Kutlu'dan taraftarı kızdıran hareket
Berkan Kutlu,Alanyaspor,Galatasaray

Galatasaray haberleri: Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına 2 gün kala Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılardan ayrılması gündeme gelen Berkan Kutlu'dan da sürpriz bir hareket geldi. Milli futbolcu sosyal medya hesabından Galatasaray yazısını kaldırdı, taraftar büyük tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sadece 2 gün kaldı. Süper Lig'de ilk maçına cumartesi günü Antalyaspor deplasmanında çıkacan olan Galatasaray'da, transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılar, son olarak orta sahaya Fredrik Midtsjö takviyesi yapmıştı.

Takımdan ayrılacak isimler de yavaş yavaş belli oluyor...

BERKAN TARAFTARI KIZDIRDI!

Yapılan ve yapılacak olan orta saha transferlerinin ardından adı eski kulübü Alanyaspor'la da anılan Berkan Kutlu'dan sürpriz bir hamle geldi. Berkan Kutlu sosyal medya hesabının profilini değiştirdi. Milli oyuncu Galatasaray ifadesini sildi ve fotoğrafını güncelledi.

Berkan'ın bu tavrı taraftardan büyük tepki çekti. 4 milyon Euro'ya transfer edilen ve beklenen katkıyı veremeyen milli futbolcunun yapılan transferlerin ardından küsmesi ve Galatasaray'ı profilinden silmesi taraftarı kızdırdı. Çoğu taraftar Berkan'ın alternatif olarak takımda kalması istese de bu hareket sonrası taraftarlar oyuncunun takımdan bir an önce ayrılmasını istiyor.

Berkan Kutlu'dan taraftarı kızdıran hareket

BERKAN KUTLU KİMDİR?

Berkan Kutlu, 25 Ocak 1998 tarihinde İsviçre'de dünyaya geldi.

Profesyonel futbol kariyerine Monthey altyapısında başladı. 2018'de Sion altyapısına transfer oldu. 2020'de bedelsiz olarak Sion'dan Alanyaspor'un yolunu tuttu. 2021'de ise 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a imza attı.

Orta sahada forma giyen Berkan Kutlu, ağırlıklı olarak sol ayağını kullanıyor ve 6-8 numarada görev alabiliyor.

24 yaşındaki genç futbolcu, 6 kez A Milli Futbol Takımı'nın formasını giydi. Berkan Kutlu'nun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...