Tgrt Haber
26 Nisan 2022 22:57 - Güncelleme : 26 Nisan 2022 23:07

Beşiktaş, Cyle Larin'in boşluğunu Galatasaray'ın eski yıldızı ile dolduruyor!

Beşiktaş transfer haberleri: Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken kulüpler transfer çalışmalarına hız verdi. Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cyle Larin'in yerine daha önce Galatasaray'da da forma giymiş olan Henry Onyekuru'yu gündemine aldı.

Beşiktaş, Cyle Larin'in boşluğunu Galatasaray'ın eski yıldızı ile dolduruyor!

Beşiktaş'ta transfer çalışmalarına hız verildi. Yeni sezona Valerien Ismael önderliğinde şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan siyah-beyazlı ekip, kadrosunda da büyük değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.

Fransız hocanın talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten yönetimin hedefindeki ismin Henry Onyekuru olduğu ortaya çıktı. Yunan basınına yansıyan haberlere göre Beşiktaş, Galatasaray'ın eski futbolcusu için harekete geçti.

İLK HEDEF KİRALIK

Haberin detayında, Beşiktaş'ta Cyle Larin'in takımdan ayrılacağını ve Kanadalı futbolcu yerine düşünülen ismin Onyekuru olduğunu duyurdu. Siyah-beyazlı ekibin, Nijeryalı kanat oyuncusunu ilk aşamada kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Olympiakos'un ise, geçtiğimiz yaz Monaco'dan 4.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Onyekuru'yu, ekonomik olarak doyurucu bir teklif olmaması durumunda bırakmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

Bu sezon Olympiakos formasıyla 27 maçta sahaya çıkan Henry Onyekuru, bir gol ve bir asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş, Cyle Larin'in boşluğunu Galatasaray'ın eski yıldızı ile dolduruyor!

TRABZONSPOR DA LİSTESİNDE

Henry Onyekuru'nun ismi Trabzonspor'la da anılıyor. Henüz Anthony Nwakaeme ile yeni sözleşme konusunda mutabakata varamayan bordo-mavili ekibin, Onyekuru'yu Nwakaeme'nin yerine düşünebileceği de ifade ediliyor.

3 DÖNEM GALATASARAY'DA FORMA GİYDİ

24 yaşındaki Nijeryalı kanat; 2018-2019, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında 3 dönem Galatasaray'da kiralık olarak forma giydi. 2018-2019 sezonunu Galatasaray'da tamamlayan Onyekuru, diğer sezonların ise ikinci yarısında sarı-kırmızılı takımda oynadı. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...