Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 06:42

Beşiktaş, Can Bozdoğan ile anlaştı

Siyah beyazlılar Schalke 04 forması giyen 20 yaşındaki genç futbolcu Can Bozdoğan’ı satın alma opsiyonuyla kiralayarak 8 numarayı iyice sağlama aldı, gücüne güç kattı

Beşiktaş, Can Bozdoğan ile anlaştı
beşiktaş,,transfer,,can bozdoğan,,süper lig,

Beşiktaş, Alman ekibi Schalke 04’te forma giyen Can Bozdoğan’ı satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattı.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi için kadrosunu derinleştirme çalışmaları devam ediyor. Son olarak dünyaca ünlü golcü Mitchy Batshuayi'yi kadrosuna katan siyah beyazlılar bu defa Schalke'de forma giyen Can Bozdoğan ile anlaşma sağladı. Kartal, 20 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katacak. Can Bozdoğan'ın yarın İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmî sözleşmeye imza atması bekleniyor. Futbol kariyerine Köln'de başlayan gurbetçi oyuncu, 2019'da Schalke altyapısına 700 bin avro bedelle transfer olmuştu.

TAM GÖREV ADAMI

Almanya U15, U16, U17, U18, U19 ve U20 takımlarında da forma giyen Bozdoğan merkez orta saha pozisyonunda görev yapıyor. Daha çok 8 numarada görev verilen genç oyuncu, 10 numara ve 6 numarada da forma giyebildiği için komple bir orta alan oyuncusu olarak dikkat çekiyor. 1,72 boyunda ve 72 kiloda olan Bozdoğan, Bundesliga'da Schalke 04 formasıyla ilk maçına 14 Haziran 2020'de Bayer Leverkusen ile oynadığı maçta başlamıştı. Gurbetçi oyuncunun geçtiğimiz sezon küme düşen Schalke ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...