Tgrt Haber
12 Şubat 2024 17:01 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 17:07

Beşiktaş, Kayserispor'a konuk oluyor! Muhtemel 11'ler

Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş, Kayserispor’a konuk olacak. Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş, Kayserispor'a konuk oluyor! Muhtemel 11'ler
Kayserispor,Beşiktaş,Süper Lig

Fernando Santos yönetiminde geçtiğimiz hafta Trabzonspor’u mağlup eden Beşiktaş kupada da çeyrek finale adını yazdırdı. Beşiktaş, Kayserispor’u deplasmanda mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Kayserispor: Bilal, Ramazan, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Ackah, Mustafa, Cardoso, Boa Morte, Hasan Ali, Gökhan.

Beşiktaş: Mert, Onur, Worrall, Colley, Zainutdinov, Amartey, Gedson, Muçi, Muleka, Semih, Cenk.

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trendol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor, Beşiktaş’ı konuk edecek. Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 12 Şubat Pazartesi (bugün) saat 20:00’de başlayacak.

Kayserispor - Beşiktaş mücadelesini Kadir Sağlam yönetirken yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Serkan Çimen yapacak.

Zorlu karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA 7 EKSİK

Siyah-beyazlı ekibin transferin son gününde kadrosuna kattığı Ernest Muçi ve Al-Musrati, Kayserispor maçının kadrosuna dahil edildi.

Uyluk iç adale grubunda ağrı hisseden Rashica, ve sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem olan Ghezzal, sağ uyluk iç adalesinde ağrı hisseden Tayfur Bingöl ile sahaya dönüş süreçleri devam eden Salih Uçan, Aboubakar, Svensson ve Yakup Arda Kılıç, maç kadrosuna dahil edilmedi.

YENİ TRANSFERLER OYNAYACAK MI?

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Al-Musrati ve Ernest Muci, siyah-beyazlı ekiple ilk antrenmanlarına çıktı.

Fernando Santos’un şans vermesi durumunda yıldız futbolcular forma şansı bulabilecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...