Tgrt Haber
05 Temmuz 2021 15:26

Beşiktaş Kenan Karaman transferini bitirdi! İşte alacağı ücret...

Beşiktaş, Salih Uçan transferinin resmiyet kazanmasının ardından bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, bonservisi elinde olan Kenan Karaman ile de el sıkıştı. Beşiktaş'ın Kenan Karaman transferini en kısa sürede açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş Kenan Karaman transferini bitirdi! İşte alacağı ücret...
Kenan Karaman,Beşiktaş

Beşiktaş yerli transferinde 2. bombayı patlattı... Kara Kartal, Salih Uçan'dan sonra ikinci transferini yaptı ve Kenan Karaman'ı renklerine bağladı. Yaklaşık 10 gün önce prensip anlaşmasına varılan milli futbolcu için teknik direktör Sergen Yalçın'ın kararı bekleniyordu. Başarılı hocanın Kenan'la ilgili olumlu rapor vermesinin ardından yıldız futbolcuyla 3 yıllık ön sözleşme imzalandı.

1 MİLYON EURO KAZANACAK

Takvim'de yer alan habere göre, şu anda Türkiye'de tatilde olan Kenan Karaman'ın kısa süre içinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği ve ardından resmi imzayı atıp kampa katılacağı öğrenildi. Alınan bilgilere göre tecrübeli futbolcuya 1 milyon Euro garanti ücret ödenecek. Fortuna Düsseldorf'la sözleşmesi biten Karaman'ın bonservisi elinde.

GEÇEN SEZON 9 GOLE KATKI VERDİ

Forvet ve kanat pozisyonlarında görev yapabilen 27 yaşındaki futbolcu geçen sezon Bundesliga 2'de 28 maça çıkarken 7 gol atıp 2 asist yaptı. Kenan Karaman hücuma katkısı dışında takım savunmasına verdiği destekle de dikkat çekiyor. Tecrübeli oyuncu çalışkanlığıyla ön plana çıkıyor.

25 MAÇTA 5 GOL

Beşiktaş'ın el sıkıştığı Kenan Karaman, A Milli Takımımız'ın vazgeçilmez isimlerinden biri konumunda... Yıldız oyuncu Milli Takım'da 25 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 5 gole imza attı. 27 yaşındaki kanat-forvet son olarak Alman Ligi ekibi Fortuna Düsseldorf'ta forma giydi. Kenan Karaman kariyeri boyunca 277 maçta forma giydi. Karaman 277 maçta rakip fileleri 73 kez havalandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...