Tgrt Haber

Beşiktaş’ın ilk yolcuları belli oldu: Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre ile yollar ayrılıyor

27 Nisan 2022 11:30 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 11:47
Beşiktaş’ın ilk yolcuları belli oldu: Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre ile yollar ayrılıyor

Gelecek sezona iyi bir hazırlık yapmak isteyen Beşiktaş’ta kadro çalışmalarına hız verildi. Transfer için birçok ismi gözüne kestiren siyah-beyazlı ekipte sözleşmesi bitecek olan oyuncular hakkında da karar verildi. Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre ile yollar ayrılacak.

Süper Lig’de sezonun sonu yaklaşırken gelecek sezona sağlam hazırlanmak isteyen ekipler transfer çalışmalarına hız verdi. Transfer çalışmalarında birçok ismi gözünü kestiren Beşiktaş’ta şampiyonluk hedefi için kadro hazırlıklarını sürüyor.

Beşiktaş’ta, sözleşmesi bitecek olan oyuncularla ilgili de karar alınacak. 4’ü kadro dışı olan toplam 16 isimle sözleşmesi son erecek olan siyah-beyazlı ekip, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre’yle yola devam etmeyecek.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADILAR

Her iki futbolcu da gerek geçen sezon gerekse de bu sezon beklentileri karşılayamadı. Bu iki futbolcuyu önümüzdeki sezon planlarında düşünmeyen Fransız çalıştırıcı, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre’yi, görev aldığı 4 karşılaşmada da kadroya dahil etmedi.

ISMAEL KADRODA İSTEMİYOR

Bu iki oyuncunun antrenmanlardaki performanslarından da memnun kalmayan ve zaman zaman her iki futbolcunun takımdan ayrı çalışmasını isteyen Valerien Ismael, önümüzdeki sezon Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre’yle yola devam etmek istemiyor.

2 İSİMDEN 1 ASİSTLİK PERFORMANS

Gerek geçen sezon gerekse de bu sezon performanslarıyla beklentilerin çok altında kalan Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup, bu sezon toplamda 1 asistlik performans ortaya koydu. Bu sezon 4’ü Türkiye Kupası olmak üzere 16 resmi maçta forma giyen Gökhan Töre, gol ya da asist katkısında bulunamazken toplam 327 dakika sahada kaldı. Oğuzhan Özyakup ise 13 lig, 2 Şampiyonlar Ligi ve 2 Türkiye Kupası maçında toplam 819 dakika sahada kalırken 1 asistlik performans gösterdi. Sezon sonunda bu 2 futbolcuyla görüşecek olan siyah-beyazlı yönetim, her iki isme de teşekkür ederek yolları ayıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...