Tgrt Haber
12 Ocak 2023 11:29 - Güncelleme : 12 Ocak 2023 12:15

Son dakika! Beşiktaş'ta beklenen ayrılık: Weghorst'un sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta attığı golden sonra taraftarlara veda işareti yaparak ayrılık sinyali veren Wout Weghorst siyah beyazlılara veda etti. Sözleşmesi feshedilen Hollandalı futbolcu İstanbul'dan ayrıldı. Manchester United'a transfer olmak üzere İngiltere'nin yolunu tutan Weghorst transferi sebebiyle Beşiktaş da kasasını dolduracak.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Beşiktaş'ta beklenen ayrılık: Weghorst'un sözleşmesi feshedildi
Beşiktaş,transfer,weghorst

Beşiktaş'ta bir süredir beklenen ayrılık gerçekleşti. Beşiktaş, sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Burnley'den kiraladığı Wout Weghorst'un sözleşmesini feshetti. 

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda, Hollanda Milli Takımı'yla gösterdiği başarılı performans sonrası birçok takımın radarına giren 30 yaşındaki futbolcu, İngiliz devi Manchester United ile anlaşma sağlamıştı. Ancak Beşiktaş, sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi için bonservis bedeli talep etti.

BEŞİKTAŞ KASAYI DOLDURACAK

Bunun üzerine Manchester United, siyah-beyazlı kulüple de pazarlığa oturdu ve 3 milyon Euro civarı bir ücret karşılığına anlaşma sağlandı. Anlaşmanın ardından Wout Weghorst, bugün hem takımdan hem de İstanbul'dan ayrıldı.

YENİ GOLCÜ YOLDA

Weghorst'la yollarını ayıran Beşiktaş, eski futbolcusu Vincent Aboubakar ile görüşmelerini sürdürüyor. Kamerunlu oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, 30 yaşındaki oyuncunun da tekrar siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Weghorst'un da gidişiyle Aboubakar'la görüşmeleri daha da sıklaştıracak olan Kara Kartal, birkaç gün içinde bu transferi bitirmek istiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...