Tgrt Haber

Beşiktaş'tan Ethem Sancak kararı: İhraç edildi!

20 Ekim 2022 21:48 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 21:57
Beşiktaş'tan Ethem Sancak kararı: İhraç edildi!
Ethem Sancak,Beşiktaş

Ünlü iş insanı Ethem Sancak, Beşiktaş Kulübü'nden ihraç edildi. Sancak'ın ihracına ' Bu derneklerle falan yönetilecek bir iş değil artık. Endüstriye uygun bir şirketleşme olursa ve bir gün Allah korusun, TMSF'ye düşerse Beşiktaş, ihaleye girip alacağım.' sözleri neden oldu.

Ünlü iş insanı, Ethem Sancak ile ilgili flaş bir karar geldi. Siyah-beyazlı kulübün üyelerinden ünlü iş insanı Ethem Sancak hakkında ihraç istemiyle yapılan başvuru sonuçlandırıldı. Disiplin kurulu, Ethem Sancak'ı Beşiktaş'tan ihraç etti.

ETHEM SANCAK NEDEN İHRAÇ EDİLDİ?

Sancak, Beşiktaş hakkında 15 Haziran 2022'de TV100'de katıldığı "Aza Önce Konuştum" programında yaptığı açıklamalar nedeniyle ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti.

"TMSF'YE DÜŞERSE BEŞİKTAŞ'I ALIRIM''

Candaş Tolga Işık'ın sorularını cevaplarken konu Beşiktaş'a gelince Sancak, büyük tartışma yaratan şu sözleri kullandı. "Tüm kulüplerin borcu inanılmaz seviyede. Bu derneklerle falan yönetilecek bir iş değil artık. Endüstriye uygun bir şirketleşme olursa ve bir gün Allah korusun, TMSF'ye düşerse Beşiktaş, ihaleye girip alacağım. Bir konsorsiyum oluşturacağım. Beşiktaş'ı Asya'nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu haline getireceğim."

Sancak'ın bu sözleri taraftarlar başta olmak üzere camianın büyük tepkisini çekmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...