Tgrt Haber

Beşiktaş'tan Fas'a Romain Saiss talebi

13 Aralık 2022 19:35 - Güncelleme : 13 Aralık 2022 19:48
Beşiktaş'tan Fas'a Romain Saiss talebi
Katar,Dünya Kupası,Portekiz,Fas,Romain Saiss,Beşiktaş

Beşiktaş, adalesinde hafif yırtık olan ve sakat olmasına rağmen maçlarda oynamaya devam eden Romain Saiss için Fas'a bir talepte bulundu. 

Katar 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Portekiz'i eleyerek yarı finale çıkan ve tarihi bir başarı elde eden Fas, kupa tarihinde yarı final gören ilk Afrika takımı oldu.

Karşılaşmada Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Romain Saiss, 57. dakikada sakatlanarak yerini Achraf Dari bırakmıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN FAS'A TALEP

Yarı finalde Fransa ile karşılaşacak Fas'a, Beşiktaş sağlık heyetinden sürpriz bir talep gitti. Siyah-beyazlılar adalesinde hafif yırtık olan Romain Saiss'la konuştuktan sonra, hem futbolcuya hem de Fas Milli Takım doktorlarına Fransa maçında oynamaması yönünde talepte bulundu

TRT Spor'un haberine göre; Romain Saiss, kulüp yetkilileriyle yaptığı görüşmede ciddi bir sakatlığı olmadığını ve Süper Lig'de maç kaçırmayacağını söyledi. Fransa ile Fas arasındaki mücadele yarın akşam 22:00'da başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...