Tgrt Haber
28 Haziran 2022 15:20 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:31

Beşiktaş’tan forvete çifte transfer! İki golcü de yarın imzaya geliyor, işte sözleşme detayları

Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-Beyazlılar Wout Weghorst ve Jackson Muleka ile anlaşma sağladı. İki golcünün de en geç yarın İstanbul’da olması beklenirken transferlerin sözleşme detayları da belli oldu.

Beşiktaş’tan forvete çifte transfer! İki golcü de yarın imzaya geliyor, işte sözleşme detayları
beşiktaş,Wout Weghorst,jackson muleka,transfer

Yeni sezon öncesi Cyle Larin ve Michy Batshuayi ile yola devam etmeme kararı alan Beşiktaş, forvet transferinde düğmeye bastı.

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda harekete geçerken Siyah-Beyazlılar, Fotomaç’ın haberine göre; Jackson Muleka ve Wout Weghorst transferinde mutlu sona ulaştı.

KULÜPLERİ DE İKNA OLDU

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’da sergilediği futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Jackson Muleka, Beşiktaş’ın da transfer listesinde yer alıyordu.

Beşiktaş’a transferi konusunda sorun çıkarmasına engel olmak için yaptığı görüşmeler sonucunda kulübü Standard Liege’i ikna etti. Beşiktaş, Belçika ekibine Muleka’yı kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro ödeyecek. Satın alma opsiyonunun da yer alacağı sözleşmede bonservis bedelinin 2 milyon euro olması bekleniyor.

Beşiktaş’ın İngiliz ekibinden kiralanacak Weghorst için ise Burnley ile yapılacak olan sözleşmeye zorunlu olmamak kaydıyla 7 milyon Euroluk bir satın alma bedeli ekletmesi bekleniyor. İngiliz ekibine Weghorst için kiralama ücreti ödenmeyeceği öğrenilirken Hollandalı futbolcuya ise yıllık ücret olarak 2,8 milyon Euro, maç başı ücret olarak ise 12 bin 500 Euro ödeme yapılacak.

İki golcüyü de transfer etmek isteyen yönetimin tüm şartları zorlayacağı belirtilirken golcülerin en geç 29 Haziran’da İstanbul’a gelmeleri bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’A MULEKA’DA YENİ RAKİP

Muleka anlaşan Beşiktaş’ın karşısına yeni bir rakip çıktı. 22 yaşındaki Kongolu forvet için WalFoot'ta yer alan habere göre; Club Brugge'ün de devreye girdiği ve ortalığı karıştırdığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...