Tgrt Haber

Beşiktaş'tan Gedson Fernandes kararı: Bonservis bedeli dudak uçuklattı

05 May 2022 20:13 - Güncelleme : 05 May 2022 21:48
Beşiktaş'tan Gedson Fernandes kararı: Bonservis bedeli dudak uçuklattı

Beşiktaş'ın ocak ayında Galatasaray ile girdiği transfer yarışı sonrası kadrosuna kattığı Gedson Fernandes ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların yarım sezon için Çaykur Rizespor'a kiraladığı Gedson Fernandes'in bonservisi belli oldu. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Gedson için astronomik bir bonservis bedeli belirledi.

Beşiktaş, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Gedson Fernandes için ara transfer döneminde hummalı bir çalışma gerçekleştirerek imzayı attırmıştı.

Siyah-beyazlılar, büyük umutlarla transfer ettiği Gedson Fernandes'i yarım sezon için Çaykur Rizespor'a göndermişti. Gedson, Çaykur Rizespor'un en önemli oyuncularından olmuş ve ilk 11'in vazgeçilmezleri arasında yer almıştı.

Yıldız futbolcu, Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in de gözüne girmiş ve Fransız teknik adam Gedson'u çok beğendiğini ifade etmişti.

GEDSON İÇİN KARAR ÇIKTI

Gelecek sezon Beşiktaş'ın orta sahasının vazgeçilmezleri arasında yer alması beklenen Gedson Fernandes ile ilgili, siyah-beyazlılarda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş yönetimi, Gedson Fernandes'ten gelecek yıllarda büyük umut besliyor ve oyun kurucu rolünü vermeye hazırlanıyor. Bununla beraber Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, kurmaylarıyla beraber Gedson Fernandes için yeni bir karar aldı.

Siyah-beyazlılar, bonservisi için Benfica'ya 6 milyon Euro ödeyeceği Gedson Fernandes'ten büyük gelir bekliyor.

SÖZLEŞMESİNE YENİ MADDE: 30 MİLYON EURO

Ceyhun Kazancı yönetiminde yeni bir sportif yapılanmaya giden Beşiktaş, Gedson için gelecek tekliflere şimdiden hazırlık yaptı.

Fotomaç'ın haberine göre siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes'in bonservisini belirledi. Satılması halinde Benfica'ya %50 pay verecek Beşiktaş, Gedson için 30 milyon Euro'luk rakam belirledi. Kartal, Gedson'un sözleşmesine de bu maddeyi yazdı ve işi resmileştirdi.

GEDSON FERNANDES KİMDİR?

9 Ocak 1999'da São Tomé'de dünyaya gelen Portezli futbolcu, Orta sahanın göbeğinde forma giyiyor ve 1.78 boyunda. Kariyerine Benfica altyapısında başlayan Gedson Fernandes, daha sonra Tottenham ve Galatasaray'a kiralanmıştı. Gedson bu sezon Süper Lig'de 11 maça çıkarken 3 gol 3 asist üretmiş ve 890 dakika sahada kalmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...