Tgrt Haber
31 May 2022 08:40 - Güncelleme : 31 May 2022 10:30

Beşiktaş'tan Hannes Wolf harekatı

Beşiktaş transfer haberleri: Siyah-beyazlı ekipte seçim sonrası 2. Ahmet Nur Çebi döneminin başlamasıyla transferde harekete geçildi. Teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bonservisi Borussia Mönchengladbach'ta bulunan Hannes Wolf için girişimlere başladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Beşiktaş'tan Hannes Wolf harekatı
Hannes Wolf,Beşiktaş,Borussia Mönchengladbach

Beşiktaş'ta seçim sonrası başkanlık görevine devam eden Ahmet Nur Çebi, kongre sonrası ekibine, "Transferlere başlayabilirsiniz" talimatını verdi.

Sabah'ın haberine göre; 27 Haziran'da start alacak yeni sezon hazırlıklarına kadar önceliği bir santrfor ve bir stoper dışında, kanat transferine hız veren siyah-beyazlılar, Avusturyalı Hannes Wolf'u listesine aldı.

Cyle Larin ile sözleşme görüşmelerinde sonuç alamayan Kartal, alternatif isimlere yöneldi. Genç futbolcu için nabız yoklayan siyah-beyazlı yönetim, oyuncunun maliyetini araştırmaya başladı. Temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştiren Beşiktaş, şartları uygun bulursa teklif götürecek.

Borussia Mönchengladbach iki sezon önce kiralık olarak kadrosuna kattığı genç oyuncunun geçtiğimiz sezon başında bonservisini 9.5 milyon Euro'ya almıştı.

23 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezonun ikinci devresini Championship'te Swansea City'de kiralık olarak geçirdi. Bu sezon ağırlıklı olarak orta sahanın solu ve kanatta görev alan Wolf, 10 numara, sağ kanat ve merkezde de forma giyebiliyor.

HANNES WOLF KİMDİR?

Hannes Wolf, 16 Nisan 1999 tarihinde Avusturya'nın Graz şehrinde dünyaya geldi.

Futbol hayatına Avusturya'nın Seiersberg takımının altyapısında başlayan Wolf'un kariyerinde Salzburg, Leipzig ve Borussia Mönchengladbach gibi önemli takımlar bulunuyor.

Bugüne dek 23 milyon Euro bonservis bedeli ödenen ve Gladbach ile 2 sezon daha sözleşmesi bulunan oyuncu, Avusturya'nın alt yaş kategorilerinde milli forma giydi. Wolf'ün Borussia Mönchengladbach ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Wolf bu sezon 27 maçta 2 gol, 3 asistle oynadı. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro civarında...

 

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...