Tgrt Haber

Beşiktaş'tan ortalığı karıştıracak iddia! Bu futbolcu kadın mı, erkek mi?

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Ocak 2024 10:54 - Güncelleme : 15 Ocak 2024 11:00
Beşiktaş'tan ortalığı karıştıracak iddia! Bu futbolcu kadın mı, erkek mi?
Kadınlar Süper Ligi,ALG Spor,Beşiktaş,TFF,Patricia Mingas Afonso Seteco

Kadınlar Süper Lig'inde ALG Spor'a 2-1 yenilen Beşiktaş, maç sonrası TFF'ye flaş bir başvuruda bulundu. Siyah-beyazlılar, rakip takımın galibiyet golünü atan Patricia Mingas Afonso Seteco'nun 'erkek' olduğunu öne sürdü. Bu iddia sosyal medyada da gündem oldu. İşte detaylar...

Kadınlar Süper Ligi'nin 16. haftasında Gaziantep temsilcisi ALG Spor, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ın TFF'ye yaptığı başvuru gündeme bomba gibi düştü.

FLAŞ İDDİA: SETECO ERKEK Mİ KADIN MI?

Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Gaziantep ekibi ALG Spor'da forma giyen ve 88. dakikada takımının galibiyet golünü atan Angolalı futbolcu Patricia Mingas Afonso Seteco'nun 'erkek' olduğunu iddia etti.

FIRAT FİDAN: "ERKEĞİ KADIN DİYE OYNATTILAR"

Hürriyet'in haberine göre; Fırat Fidan, yaptığı açıklamada "Resmen oyuncunun kimliğini değiştirmişler. Erkeği kadın diye oynattılar. Çok ayıp, yazık" ifadelerini kullandı.

HASAN SARIGÜL: "FACEBOOK SAYFASINDA ERKEK GÖRÜNÜYOR"

Beşiktaş Kulübü Kadın Futbol Takımları İdari Direktörü Hasan Sarıgül de Patricia Mingas Afonso Seteco ile ilgili konuştu.

Sarıgül, "Kesin olarak erkek ya da kadın diyemiyoruz. Oyuncunun davranışlarından şüphelendik. Ondan sonra internette araştırma yaptık, Facebook sayfasını bulduk; erkek görünüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurup, araştırılmasını isteyeceğiz" ifadelerini kullandı.

ALG Spor’un 10 Kasım 2023’te lisans çıkardığı Seteco, ligde 7 maç oynadı ve 5 gol attı.

Beşiktaş'tan ortalığı karıştıracak iddia! Bu futbolcu kadın mı, erkek mi?

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...