Tgrt Haber

Beşiktaş'ta çifte sakatlık şoku! Ghezzal ve Rashica'nın durumu belli oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 May 2024 15:02 - Güncelleme : 09 May 2024 15:27
Beşiktaş'ta çifte sakatlık şoku! Ghezzal ve Rashica'nın durumu belli oldu

Son dakika haberi... Beşiktaş, Rachid Ghezzal’ın sağ uyluk arka adalesinde kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem, Milot Rashica’nın ise sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile oynanan yarı final rövanş karşılaşmasında sakatlanan Rachid Ghezzal ve Milot Rashica’nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, maçın 63'üncü dakikasında sakatlanarak yerini Alex Oxlade-Chamberlain'e bırakan Ghezzal'ın sağ uyluk arka adalesinde kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi.

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması! Ghezzal ve Rashica'nın durumu belli oldu - 1. Resim

Ayrıca aynı maçta 90 dakika sahada kalan Milot Rashica'nın da sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem olduğu açıklandı.

KARA KARTAL ZORLU ALANYA DEPLASMANINDA

Trendyol Süper Lig'de oynadığı 35 maçta 54 puan toplayan Beşiktaş, ligde 5'inci sırada bulunuyor. Siyah beyazlılar ligin 36'ncı haftasında pazar günü deplasmanda Corendon Alanyaspor'a konuk olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...