Tgrt Haber

Bomba iddia: "Roman Abramovich Göztepe'yi aldı"

05 Nisan 2022 18:51 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 19:10
Bomba iddia: "Roman Abramovich Göztepe'yi aldı"

Son dakika spor haberi: İngiltere'de yaptırım uygulandığı için ülkeye giriş yapamayan Rus milyarder Roman Abramovich'in Türkiye'de Göztepe'yi satın aldığı öne sürüldü.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle İngiltere'de yasaklılar listesinde yer alan ve yaptırımlara maruz kalan Roman Abramovich'in Süper Lig'in İzmir ekiplerinden Göztepe'yi aldığı iddia edildi.

İngiltere hükümeti, Rus lider Vladimir Putin'e yakınlığı nedeniyle Roman Abramovich'in Chelsea'deki görevlerini askıya alması üzerine Abramovich, Türkiye'de kulüp aramaya başladı. Geçtiğimiz günlerde kulüp hisselerinin çoğunluğuna sahip olan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, istifa ederek kulübü satışa çıkarmıştı.

İddialara göre; Roman Abramovich, düşme hattında bulunan Göztepe'yi satın aldı. Resmi açıklamanın en geç pazartesi gününe kadar yapılması bekleniyor.

Bomba iddia:

FAN TOKEN UÇTU!

Roman Abramovich iddialarının ardından Göztepe Fan Token fiyatını ikiye katladı.

Yaptırımlar nedeniyle Chelsea'yi satılığa çıkaran Rus oligark Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın aldığı yönünde çıkan iddialardan Fan Token piyasası da etkilendi.

Göztepe Fan Token fiyatı son iddiaların ardından fırladı. Son 24 saat içinde en düşük 45 TL seviyesinde bulunan Göztepe Fan Token'ın fiyatı bu süre zarfında 87 TL'ye kadar yükseldi ve yaklaşık 2 katına çıktı.

GÖZTEPE CEPHESİ İDDİALARI YALANLADI!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de kulübün sahibi Mehmet Sepil, geçtiğimiz günlerde kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu başkanlığından istifa ettiğini açıklamıştı.

Sepil'in açıklamasıyla beraber basında sıkça yer alan Chelsea Kulübü'nün sahibi Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı iddiaları gündeme geldi. Söz konusu haberler hakkında Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya'dan yalanlama geldi.

Talat Papatya, "Böyle bir durum yok. Abramoviç'in Göztepe'yi alacağını biz de medyadan okuyoruz. Alakası yok. Görüşmeler belli bir olgunluğa ulaştığında gerekli açıklamayı yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...