Tgrt Haber

Bülent Uslu'dan flaş Muçi iddiası!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
22 Nisan 2024 10:00 - Güncelleme : 22 Nisan 2024 10:02
Bülent Uslu'dan flaş Muçi iddiası!

Beşiktaş devre arasında 10 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Ernest Muçi'ye sezon sonunda veda edebilir. Beşiktaş Kongre Üyesi ve Stüdyoda Futbol yorumcusu Bülent Uslu, 23 yaşındaki Arnavut 10 numarayla ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya attı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Ernest Muçi ile ilgili sürpriz iddia gündeme oturdu.

Beşiktaş Kongre Üyesi ve Stüdyoda Futbol yorumcusu Bülent Uslu, 23 yaşındaki Arnavut 10 numaranın geleceğiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

"MUÇİ 25-30 MİLYON EURO'YA SATILABİLİR"

TGRT Haber'de canlı yayınlanan Stüdyoda Futbol programında konuşan Uslu, genç oyuncunun büyük bir transfer yapabileceğini ifade ederek, "Muçi'ye 18 milyon Euro'luk teklif geldi. Belki 25'e, belki 30 milyon avroya satacaksınız. Genç ve iyi bir oyuncu, Avrupa Şampiyonası da oynayacak. Muçi bir yatırımdır" dedi.

Bülent Uslu'dan flaş Muçi iddiası! - 1. Resim

10 MAÇTA 3 GOL ATTI

23 yaşındaki Arnavut 10 numara, bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 10 maçta 3 gol kaydetti.

Güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olan Muçi'nin Beşiktaş ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Siyah-beyazlılar, Muçi'yi devre arası transfer döneminde 10 milyon Euro karşılığında Legia Varşova'dan kadrosuna katmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...