Tgrt Haber

Bursaspor'dan yüzüne biber gazı sıkılan minik Trabzonspor taraftarına anlamlı ziyaret

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 00:08 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 00:39
Bursaspor'dan yüzüne biber gazı sıkılan minik Trabzonspor taraftarına anlamlı ziyaret
Trabzonspor,Bursaspor,Biber Gazı,Ziyaret

Bursaspor Kulübü, üzerinde Trabzonspor forması olduğu için hakaret edilip yüzüne biber gazı sıkılan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat’ı evinde ziyaret etti.

Bursaspor Kulübü, geçen günlerde üzerinde Trabzonspor forması olduğu için hakaret edilip yüzüne biber gazı sıkılan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat'ı Bursa'daki evinde ziyaret etti.

Ziyarete Bursaspor 2. Başkanı Metin Genç, Futbol Şube Sorumlusu Sedat Topaloğlu, Sportif Direktör Mustafa Gönden, Teknik Direktör Murat Sözkesen, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

"BURSA'DA BÖYLE BİR OLAYIN YAŞANMASI BİZİ ÇOK ÜZDÜ"

Futbol Şube Sorumlusu Sedat Topaloğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bursa'da böyle bir olayın yaşanması bizi çok üzdü. Şehrimizde iyilik, anlayış ve güzellik hakimdir, ancak nadiren de olsa böyle olaylarla karşılaşabiliyoruz. Bu Bursa'ya gölge düşüremez. Bizler, Bursa'nın en büyük markası olan Bursaspor Kulübü olarak buradayız ve yanınızdayız. Yusuf Emir kardeşimizin her daim yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Bursaspor'dan yüzüne biber gazı sıkılan minik Trabzonspor taraftarına anlamlı ziyaret

Ziyaretin ardından Yusuf Emir’e yeşil-beyazlı futbolcular imzaladığı Bursaspor ve Trabzonspor formalarını hediye etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...