Tgrt Haber

Caner Erkin iddialarına dev tepki: 'Kapıdan içeri giremez!'

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Ekim 2022 21:57 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 22:18
Caner Erkin iddialarına dev tepki: 'Kapıdan içeri giremez!'
Galatasaray,,Caner Erkin

Galatasaray haberleri: Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda GMG Kastamonuspor'u 7-0 yenen Galatasaray, Süper Lig'de ise beklenen performansı bir türlü sahaya yansıtamıyor. Ocak ayında takıma takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılıların en öncelikli mevki olarak gördüğü sol bek transferinde gündemine Caner Erkin'i aldığı öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'de istikrarlı sonuçlar alamayan Galatasaray, ocak ayında takıma takviye yaparak yükselişe geçmeyi hedefliyor. Yerli oyuncu alternatiflerini artırmak isteyen Aslan, defans bölgesine yoğunlaştı. Sezon başına Kaan Ayhan için yoğun uğraş veren Galatasaray bu transferde mutlu sona ulaşamamıştı.

Sarı-kırmızılılarda, en öncelikli sorun olarak görüğü sol bekte Patrick van Aanholt ve Kazımcam Karataş'ın performansını yeterli bulunmuyor. İlk olarak Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz ismi kiralık olarak gündeme gelse ikinci hedef olarak tanıdık bir isim belirlendi.

Galatasaray'ın devre arasında Karagümrük formasıyla yaptığı asistlerle dikkat çeken Caner Erkin için harekete geçeceği iddia edildi.

Caner 2010 yılında sarı-kırmızılı formayı giymişti.

TARAFTARLAR TEPKİLİ!

Sarı-kırmızılı taraftarlar Caner Erkin iddialarının günyüzüne çıkmasının ardından tepkilerini yoğun şekilde gösterdi. Sosyal medyada kısa süre içinde gündem olan Caner Erkin'in transfer iddiaları taraftarları bir hayli kızdırdı. İşte o mesajlardan bazıları:

-Caner Erkin'i asla ve asla Galatasaray'da görmek istemem!

-Caner Erkin, Florya'nın kapısından içeri giremez!

-Caner Erkin Galatasaray'a gelecek haberleri doğruysa getiren tamamen Galatasaray düşmanıdır açık ve net Fener maçlarında yaptıklarını unutmadık.
 
-Caner Erkin Devre arası Galatasaray ile anılıyor. Galatasaray'ı oynadığında avrupa kupalarında atletico maçında galipken kırmızı görüp yakan adamı istemiyorum!
 
-Caner erkin GS seviyesinde bir oyuncu deil GS asla bu hatayı yapmaz yapmamalı da!

CANER ERKİN KİMDİR?

Caner Erkin, 4 Ekim 1988 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi.

Profesyonel futbol kariyerine Manisaspor altyapısında başladı. Sırasıyla CSKA Moskova, Galatasaray, Fenerbahçe, Inter, Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giydi. 2021'de bedelsiz şekilde Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer oldu. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu sol bekte görev yapıyor.

1.81 boyundaki Caner Erkin'in Karagümrük ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. Caner Erkin'in güncel piyasa değeri ise 850 bin Euro...

A Milli Takım formasıyla 63 maça çıkan deneyimli futbolcu, 2 gol kaydetti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...