Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 19:41

Fenerbahçe'den Cedric Bakambu bombası! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezonda tek hedefi olan şampiyonluk olan Fenerbahçe'de, transfer çalışmalarına hız verdi. Kadrosuna golcü takviyesi yapmak isteyen sarı-lacivertlilerin, teknik direktör Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda bir dönem Bursaspor forması da giyen Cedric Bakambu'yu gündemine aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'den Cedric Bakambu bombası! Son dakika transfer haberleri
Fenerbahçe,Cedric Bakambu,Vitor Pereira,Beijing Guoan

Yeni sezona yeni hocası Vitor Pereira yönetiminde hazırlanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler transferde önceliği forvet bölgesine verip listesindeki isimlerle de görüşmelerini sürdürürken tanıdık bir ismi de gündemine aldı...

31 ARALIK'TA SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda bir dönem Süper Lig'de Bursaspor forması da giyen Cedric Bakambu'ya kanca attı. Yeni Asır'da yer alan habere göre; sarı-lacivertliler, Beijing Guoan'da oynayan 30 yaşındaki Kongolu golcü için oyuncunun menajeri ve kulübüyle temasa geçti. Bakambu'nun Çin ekibiyle 31 Aralık 2021'de sözleşmesi sona eriyor.

40 MİLYON EURO'YA ÇİN'E GİTMİŞTİ

Bursaspor'da geçirdiği bir sezonun ardından 7.5 milyon Euro karşılığında Villarreal'e transfer olan yıldız futbolcu, İspanyol kulübünde 3 sezon forma giydikten sonra 40 milyon Euro karşılığında Çin ekibi Beijing Guoan'ın yolunu tutmuştu. Transferin önümüzdeki hafta netleşeceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...