Tgrt Haber
06 Nisan 2022 18:59 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 19:10

Cengiz Ünder imzayı atıyor: Başakşehir de pay alacak...

Fransa Ligue 1'de kalmayı garantileyen Marsilya, milli futbolcumuz Cengiz Ünder için harekete geçti. Fransız ekibi anlaşma gereği Cengiz’in bonservisini aldı. Milli futbolcumuz ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Marsilya, Ünder’in transferinden Başakşehir’e de pay verecek.

Cengiz Ünder imzayı atıyor: Başakşehir de pay alacak...

Fransa’nın köklü kulüplerinden olan Marsilya, kiralık olarak kadrosuna yer alan milli futbolcumuz Cengiz Ünder’in bonservisini aldı. Fransız ekip ligde kalmayı garantileyince sözleşmedeki zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi. Mavi-beyazlı kulüp, Roma'ya Cengiz Ünder için 8.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

5 YILLIK SÖZLEŞME 

Marsilya’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Cengiz Ünder, 5 yıllık sözleşmeye imza atacak. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon 37 maçta 11 gol 4 asistle oynadı. Cengiz'in yıllık kazancı 3 milyon Euro olacak.

BAŞAKŞEHİR DE PAY ALACAK 

Marsilya'nın satın alma opsiyonunu kullanmasından Medipol Başakşehir de karlı çıktı. Başakşehir bonservis bedelinin yüzde 20'si olan 1 milyon 680 bin Euro'yu kasasına koyacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...