Tgrt Haber

Cenk Tosun, Beşiktaş'tan servet istedi!

18 Şubat 2022 20:45 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 21:05
Cenk Tosun'un yeniden Beşiktaş'a dönmesi bekleniyor.

Everton'da bir türlü istenilen form seviyesini yakalayamayan Cenk Tosun'un yeniden Beşiktaş'a dönmesi sıkça konuşuluyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de kadroya katmak istediği golcü oyuncunun, siyah-beyazlı takımdan talep edeceği maaş belli oldu.

Cenk Tosun'un yeniden Beşiktaş'a dönmesi bekleniyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski golcüleri Cenk Tosun'un takıma dönüşü için kapıyı sonuna kadar araladı. Golcü oyuncunun geri dönüşüne yeşil ışık yakan Başkan Çebi, mayıs ayındaki seçimi kazanırsa bu transfer için kendisi bizzat harekete geçecek.

DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Sabah'ın haberine göre, kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen 30 yaşındaki oyuncu, istediği tekliflerin gelmemesi durumunda Beşiktaş'a geri dönmeye sıcak bakıyor.

MAAŞINDA İNDİRİME GİDECEK!

Everton'da yıllık 3 milyon euro kazanan Cenk Tosun, siyah-beyazlı takıma geri dönmesi halinde maaşında indirime gidecek. Tecrübeli oyuncunun 2 ile 2.5 milyon euro arasında bir maaş isteyeceği iddia edildi.

11 DAKİKA OYNAYABİLDİ

Bu sezon sadece 3 karşılaşmada toplamda 11 dakika süre alan Cenk Tosun, 5 Ocak 2018 tarihinde, 22.5 milyon euro karşılığında Everton'a transfer olmuştu. Golcü oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...