Tgrt Haber
20 Aralık 2021 19:49

Galatasaray, 'yeni Melo'sunu Arjantin'de buldu! Campuzano...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 18 puan gerisinde olan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitirerek son 16'ya kalmayı başarmıştı. Avrupa'da başarı parolasıyla transfer çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılılarda sürpriz bir ismin gündeme geldiği iddia edildi. Arjantin basınında yer alan haberde Cimbom'un Boca Juniors forması giyen 25 yaşındaki Campuzano ile ilgilendiği yazıldı.

Galatasaray, 'yeni Melo'sunu Arjantin'de buldu! Campuzano...
Galatasaray,Süper Lig,UEFA Avrupa Ligi,Campuzano,Boca Juniors,Roman Riquelme,transfer

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Lider Trabzonspor'un 18 puan gerisinde kalan sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına hız verdi. UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir sezon geçirerek taraftarını ligdeki kötü durumu unutturmak isteyen Cimbom'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

CİMBOM CAMPUZANO İÇİN DEVREDE

Arjantin basınında yer alan haberde; Galatasaray'ın Boca Juniors forması giyen Campuzano için devreye girdiği iddia edildi. Haberde, Galatasaray'ın yanı sıra Fluminense ve Paranaense'nin de 25 yaşındaki futbolcu için devreye girdiği yazıldı. Boca Juniors Asbaşkanı Roman Riquelme, yıldız futbolcu ile yaptığı görüşmede, her iki tarafı da ikna eden teklif geldiği takdirde takımdan ayrılmasına izin vereceklerini iletti.

PİYASA DEĞERİ 3 MİLYON EURO

Önlibero mevkisinde görev yapan 25 yaşındaki Campuzano'nun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro... Bu sezon 14 karşılaşmada görev yapan Campuzano, bin 137 dakika sahada kaldı ve 2 asistlik katkı sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...