Tgrt Haber

Galatasaray'a Mısırlı 10 numara: Mohamed Magdy

11 Kasım 2021 20:44
Galatasaray'a Mısırlı 10 numara: Mohamed Magdy
Galatasaray,Mısır,El Ahly,Mohamed Magdy

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılılar, ocak transfer sezonunda orta sahasını güçlendirmek isterken, gündeme sürpriz bir isim geldi. Mısır basınında yer alan habere göre; Galatasaray, El Ahly'de forma giyen 10 numara Mohamed Magdy için resmi teklif yaptı.

Ocak transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, rotasını Mısır'a çevirdi. Mostafa Mohamed'in bonservisini almak istediği bilinen sarı-kırmızılılar, Mısır'dan biz yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI

Mısır basınında yer alan habere göre; Galatasaray, El Ahly'de forma giyen Mohamed Magdy 'Afsha' için resmi transfer teklifini oyuncunun kulübüne iletti. Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Galatasaray, El Ahly'ın 10 numarası Afsha için kiralama teklifinde bulundu. Sarı-kırmızılılar, daha önce de ilgilendiği yıldız isim için 1.5 milyon dolarlık kiralama teklifini iletti. Bununla beraber Cimbom, El Ahly yönetimine 3 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu verebileceklerini iletti.

Öte yandan Mısır temsilcisi, oyuncusu için 6 milyon dolarlık satın alma opsiyonu koydurmak istiyor ve müzakereler devam ediyor.

MOHAMED MAGDY 'AFSHA' KİMDİR?

6 Mart 1996'da Mısır'da dünyaya gelen Afsha, 1.68 boyunda ve 10 numara pozisyonunda forma giyiyor. Öte yandan yıldız isim, sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor. Kariyerine Enppi SC U23'te başlayan Afsha, daha sonra El Raja, Pyramids ve El Ahly'de oynadı. Afsha bu sezon toplamda 4 maça çıktı ve 2 gol 3 asist üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...