Tgrt Haber

Colin Kazım Richards Türkiye’ye geri döndü! Karagümrük ile anlaşma sağladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Temmuz 2022 14:27 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 14:31
Colin Kazım Richards Türkiye’ye geri döndü! Karagümrük ile anlaşma sağladı
Colin Kazım Richards,Karagümrük,transfer

Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray’da da forma giyen 36 yaşındaki milli oyuncu Colin Kazım Richards, Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı. Kazım, sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzasını atacağı öğrenildi.

Teknik direktör koltuğuna Andrea Pirlo’yu getiren Fatih Karagümrük transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde golcü futbolcu Diagne ile anlaşmaya varan İstanbul temsilcisi bu sefer de bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe’de de forma giyen eski milli futbolcu Colin Kazım ile anlaşmaya vardı.

8 YIL SONRA SÜPER LİG’E DÖNÜYOR

Geçtiğimiz sezon Derby Country ile 25 müsabakada görev alan Kazım, 995 dakika sahada kalırken, takımı adına 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Türkiye’de en son 2014 yılında Bursaspor forması giyen Colin Kazım Richards, 8 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönmüş olacak.

553 MAÇTA 91 GOL, 46 ASİST

Kariyerine Queens Park Rangers altyapısında başlayan 36 yaşındaki santrfor, Türkiye ve İngiltere dışında, Fransa, Hollanda, İskoçya, Meksika ve Brezilya liglerinde de oynadı. Futbol kariyeri boyunca 553 maça çıkan Colin Kazım, 91 gol atıp, 46 da asist yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...