Tgrt Haber
03 Eylül 2021 09:21

Cristiano Ronaldo 7 numaraya kavuştu forma numarası belli oldu

Cristiano Ronaldo Real Madrid ve Juventus’un ardından yeniden Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer oldu. Portekizli yıldız yıllar sonra yuvaya dönerken giyeceği forma numarası belli oldu.

Cristiano Ronaldo 7 numaraya kavuştu forma numarası belli oldu
cristiano ronaldo,,manchester united,

Premier Lig takımı Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo'nun forma numarası belli oldu. Portekizli yıldız futbolcu 7 numaralı formayı giyecek.

Manchester United açıklamayı resmi internet sitesinden yaptı. Ronaldo Real Madrid’e transfer olmadan önce Manchester United’da giydiği 7 numaralı formayı yeniden giyecek.

Cristiano Ronaldo 7 numaraya kavuştu forma numarası belli oldu

Daha önce George Best, Bryan Robson, Eric Cantona ve David Beckham gibi isimler de İngiliz ekibinde 7 numaralı formayı giymişti.

United’da oynayan Uruguaylı golcü Edinson Cavani 7 numaralı forması Ronaldo’ya verilirken Cavani'nin ise 21 numaralı formayı giyecek.

Öte yandan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Juventus'un yaptığı açıklamaya göre Manchester United, Ronaldo için Juventus'a 15 milyon euroyu 5 yıl içerisinde ödeyecek. İngiliz lig ekibi ayrıca, 8 milyon euroya kadar çıkan bonusları da Juventus’a ödeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...