Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 08:22 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 08:37

Ronaldo Barcelona yolunda

Transfer haberleri: Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in Portekizli oyuncunun transferi için Barcelona Başkanı Joan Laporta görüşeceği iddia edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Ronaldo Barcelona yolunda
,Barcelona,transfer,Manchester United

Manchester United'da kötü geçen sezonun ardından takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Cristiano Ronaldo'nun geleceği belirsizliğini koruyor.

İspanyol AS gazetesinde yer alan habere göre, Jorge Mendes'in Cristiano Ronaldo transferini görüşmek için Barselona'ya gittiği ifade edildi.

MENDES, LAPORTA İLE GÖRÜŞECEK

Haberde, Jorge Mendes'in menajerliğini yaptığı Ruben Neves, Rafa Leao ve Bernardo Silva'nın yanı sıra Cristiano Ronaldo'nun Barcelona'ya transferi için de Joan Laporta ile görüşeceği belirtildi.

İngiliz basınında bugün yer alan haberlerde, Cristiano Ronaldo'nun ailevi sebeplerden dolayı Manchester United'ın bugünkü antrenmanında yer almayacağı kaydedilmişti.

Geçtiğimiz yaz Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, sezonu 24 gol ve 3 asistle tamamladı. Manchester United bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak. Ronaldo'nun takımdan ayrılması sebeplerinin başında bu yer alıyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...