Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo takım bulamıyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Ağustos 2022 19:33 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 20:43
Cristiano Ronaldo takım bulamıyor!
Cristiano Ronaldo,Manchester United,Şampiyonlar Ligi

Manchester United'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'nin gerisinde kalmaktan korkuyor... Takımının Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemiyor olmasından dolayı ayrılık hesapları yapan Portekizli yıldız bu amaçla Devler Ligi'ne katılmaya hak kazanan birçok takımla temasa geçti ancak hepsinden olumsuz yanıt aldı.

Dünya futbolunun en önemli yıldızları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, Manchester United'da oldukça kötü günler geçiriyor.

Portekizli yıldız, takımının transfer hedefleri ve Şampiyonlar Ligi'nde yer almamasından dolayı ayrılık planları yapıyor. Bu amaçla menajerine tam yetki veren yıldız isim Devler Ligi'nde mücadele edecek birçok takımla temasa geçti. 37 yaşındaki golcü bu takımların hiçbirinden olumlu yanıt alamadı.

Jorge Mendes'in Bayern Münih, Atletico Madrid, Real Madrid, Milan ve Inter'e önerdiği yıldız futbolcu için geri dönüş yapılmaması sosyal medyada da tartışıldı.

YENİ HOCASIYLA SORUN YAŞIYOR!

Manchester United'la sezona başlayan Portekizli yıldız, teknik direktör Erik ten Hag ile problem yaşıyor. Hollandalı antrenörün takım disiplinini sağlamak adına sezonun ilk maçında Ronaldo'yu yedek oturtması ve basın yoluyla verdiği mesajlar tecrübeli futbolcuyu huzursuz etti.

Manchester'da bir geleceği olmadığını düşünen futbolcunun transfer sezonu bitmeden Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takımla anlaşmayı umduğu ve menajeriyle bu hedef doğrultusunda çalışma içerisinde olduğu belirtiliyor.

Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'ndeki gol rekorunu Messi'ye kaptırmak istemiyor. Bu nedenle bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalmayı düşünmeyen Ronaldo harıl harıl Devler Ligi'nde mücadele edecek olan bir takım arıyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...