Tgrt Haber
11 Kasım 2021 06:32

Derbi öncesi Fenerbahçe’de Tisserand şoku

Fenerbahçe’de Altay, Gustavo ve Valencia’nın sakatlıkları sürerken bir kötü haber de Tisserand’dan geldi. Savunmasında sıkıntılar yaşayan sarı lacivertli takım, Galatasaray derbisinde Kongolu oyuncudan mahrum kalabilir.

Derbi öncesi Fenerbahçe’de Tisserand şoku
fenerbahçe,tisserand,galatasaray,derbi

Fenerbahçe ligde üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrası zirveden uzaklaştı. Sarı-Lacivertlilere bir kötü haber de Marcel Tisserand’dan geldi. Milli takıma giden Demokratik Kongolu oyuncu sakatlığı yüzünden kadrodan çıkarıldı. Teknik Direktör Hector Cuper, Tisserand’ın yerine Tanzanya ve Benin maçlarında Arsene Zola’yı milli takıma aldı. Tisserand’ın derbiye yetişmeme ihtimali sarı lacivertlileri zorda bıraktı.

BERKE ENDİŞELENDİRİYOR

Savunmasında sıkıntı yaşayan ve neredeyse her maç kalesinde gol gören Fenerbahçe’de as kaleci Altay Bayındır’ın sakatlığı sürüyor. Teknik direktör Vitor Pereira’yı Berke’nin tecrübesizliği ve formsuzluğu endişelendiriyor. Valencia ve Gustavo’nun da sakatlıkları sürerken Fenerbahçe Galatasaray derbisini kaybederse yarışta iyice geriye düşecek. Olası kötü bir sonuçta takımda radikal kararların alınması kaçınılmaz olacak.

PEREIRA’NIN VAZGEÇİLMEZİ

Demokratik Kongo’nun 30 defa formasını giyen Marcel Tisserand, bu sezon Fenerbahçe’de bütün kulvarlarda 12 maçta görev aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...