Tgrt Haber

Dev takas: Mesut gidiyor, Talisca geliyor...

06 Nisan 2022 19:11 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 19:31
Mesut Özil'in geleceği yavaş yavaş şekilleniyor. Fenerbahçe'den sürpriz takas harekatı...

Son dakika transfer haberleri: Ozan Tufan ile kadro dışı bırakılan Mesut Özil, Fenerbahçe’den ayrılıyor. Hangi takıma gideceği merak konusu olan dünya yıldızı ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Özil’in eski Beşiktaşlı Anderson Talisca ile takas olacağı öne sürüldü.

Mesut Özil'in geleceği yavaş yavaş şekilleniyor. Fenerbahçe'den sürpriz takas harekatı...

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in geleceği ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. MLS ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City iddialarının ardından şimdi de Suudi Arabistan basını, Al Nassr'ın Mesut Özil'in transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığını öne sürdü.

SÜRPRİZ TAKAS HAMLESİ

Takvim’in haberine göre; Fenerbahçe’nin hedef müthiş bir takas... Fenerbahçe yönetimi, Al Nassr kulübü ile sorunlar yaşayan Anderson Talisca'yı Mesut ile takas ederek kadrosuna katmak istiyor. 

28 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun piyasa değeri ise yaklaşık 12 milyon Euro civarlarında... Talisca’yı uygun şartlarda Beşiktaş’ın da istediği biliniyor. Ancak takas faktörünü elinde bulunduran Fenerbahçe'nin, daha avantajlı durumda olduğu ifade ediliyor. 1-2 hafta içinde bu transferde bir gelişme olması bekleniyor.

ALİ KOÇ ONAY VERDİ 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da Beşiktaş'ın eski Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca'ya sarı-lacivertli formayı giydirmeyi çok istediği ortaya çıktı. Başkan Koç'un hedefi bir de tartışılmaz golcü. Bu iki mevkiyi, şampiyonluğun anahtarı olarak gören başkan teknik direktörle birlikte bu mevkileri de üst düzey isimlerde tamamlamak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...