Tgrt Haber
28 Temmuz 2022 15:11 - Güncelleme : 28 Temmuz 2022 17:15

Son dakika! Fenerbahçe'de sıcak saatler! Dinamo Kiev maçı sonrası yönetimde istifa

Son dakika haberi: Dinamo Kiev'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de yönetimden bir istifa haberi geldi. Sarı-Lacivertli Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu üyesi olan Ömer Temelli, görevinden istifa etti. Aziz Yıldırım döneminde de kulüpte görev yapan Temelli'nin Ali Koç ile fikir ayrılığı yaşadığı iddia ediliyor.

Son dakika! Fenerbahçe'de sıcak saatler! Dinamo Kiev maçı sonrası yönetimde istifa
fenerbahçe,istifa,

Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında Dinamo Kiev'e elenerek Devler Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kiev karşısında hüsarana uğrayan Sarı-Lacivertli yönetimden bir istifa haberi geldi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu üyesi Ömer Temelli, istifa etti.

Temelli'nin istifasına ilişkin Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ömer Temelli, kulüp yönetim kurulu üyeliği ile birlikte bağlı şirketlerindeki tüm görevlerinden istifa etmiştir. Sayın Ömer Temelli'ye kulübümüz adına gösterdiği emek ve katkıları için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1552637848469250054

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...