Tgrt Haber
10 Kasım 2021 20:22

Trabzonspor'da Ekuban bombası! Geri dönüyor iddiası...

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Süper Lig'de 12 haftada 9 galibiyet 3 beraberlik ile 30 puan toplayan namağlup Trabzonspor, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Ocak ayında yapacağı takviyelerle sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen bordo-mavililerde Ekuban iddiası gündeme geldi.

Trabzonspor'da Ekuban bombası! Geri dönüyor iddiası...
Trabzonspor,Genoa,Caleb Ekuban

Sezon başında Trabzonspor'dan Genoa'ya transfer olan Caleb Ekuban, İtalya'da bekleneni veremedi. Caleb Ekuban, Trabzonspor'da sergilediği performansın çok uzağında kaldı. 9 müsabakada forma giyen Ganalı forvet, bu karşılaşmalarda gol ve asist katkısı sağlayamadı.

Afrika basınında yer alan haberde, İtalya Serie A takımlarından Genoa'nın Ekuban'ı kiralık olarak Trabzonspor'a göndermeye planladığı yazıldı. Ekuban için son kararın ise Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'da olduğu iddia edildi.

"ZAMANLAMASI YANLIŞTI"

Abdullah Avcı, Ekuban'ın transferinin ardından yaptığı açıklamada, "Ekuban ayrıldı, ona hayırlı olsun. Buraya hizmet etmiştir, faydalı olmuştur. Bir sene sonra mukavelesi bitecekti ve kulübe para kazandırmıştır ama zamanlaması yanlış olmuştur. Bunu da kendisiyle paylaştığım için burada paylaşıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...