Tgrt Haber
03 Kasım 2021 20:29

Mohamed Elneny, Galatasaray'da oynamak istiyor! Menajeri resmen açıkladı...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Galatasaray transfer girişimlerine erken başladı. İç transferde 3 isimle sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, devre arasında orta saha için yeni bir ismi kadroya katmayı hazırlanıyor. Cimbom için anılan isimlerin başında ise Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mısırlı Mohamed Elneny. Oyuncunun temsilcisi William D'avilla katıldığı bir programda transfer iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mohamed Elneny, Galatasaray'da oynamak istiyor! Menajeri resmen açıkladı...
Galatasaray,Mohamed Elneny,William D&tt2;avilla

Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da gündem transfer... İç transferde Taylan Antalyalı, Christian Luyindama ve İsmail Çipe ile sözleşme imzalayan Cimbom, birçok isimle de temaslarını sürdürürken transfer yeni gelişmeler yaşanıyor. Ocak ayında yeni isimlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Aslan, özellikle orta saha bölgesi için arayışlarını sürdürürken gündeme gelen isimlerden biri de daha önce Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş olan 29 yaşındaki orta saha Mohamed Elneny.

Mısırlı futbolcunun ismi sarı-kırmızılılar ile yüksek sesle anılmaya devam ederken, yabancı kaynaklarda da Elneny ile Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı transferde herhangi bir pürüz olmadığı ve 2 sezonluk bir sözleşme imzalanacağı bilgisine yer verilmişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Mohamed Elneny'nin temsilcisi William D'avila Radyospor'da katıldığı bir programda konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'DA OYNAMAYI İSTİYOR"

D'avila yaptığı açıklamada oyuncusunun Galatasaray'da oynamayı istediğini belirtirken "Galatasaray çok büyük bir kulüp, Avrupa kupalarında iyi gidiyor ve Galatasaray her sene şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi. Elneny için güzel bir fırsat, o yüzden Galatasaray'da oynamayı istiyor" ifadelerini kullandı.

'Galatasaray, Mohamed Elneny'nin transferi için Arsenal'le görüşüyor mu?' sorusuna da yanıt veren D'avila, "İnanın bilmiyorum ama elbette ki Arsenal ile görüşmek lazım. Mohamed Elneny'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, dolayısıyla ocak ayında avantajlı bir transfer olabilir ya da bir sonraki sezon adına bir takımla ön anlaşma yapabilir. Dolayısıyla bunu da düşünmek lazım çünkü önümüzdeki yaz serbest kalıyor" ifadelerini kullandı.

Bu sezon İngiliz ekibiyle 3 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki ön libero oyuncusu, 2019-2020 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ve çıktığı 36 maçta 1 gol ve 4 asist ile oynamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...