Tgrt Haber
14 Kasım 2022 20:45 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 22:30

Erling Haaland için ilginç teklif: "Şaka yapmıyoruz!"

İngiltere 7. Lig ekiplerinden Ashton United, Manchester City'nin dünyaca ünlü genç yıldızı Erling Haaland'ı Dünya Kupası arasında kiralık olarak kadrosuna katmak için resmi teklifte bulundu. Ashton United bu teklifi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaştı. İngiliz kulübünün sitesi bu haberin ardından çöktü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Erling Haaland için ilginç teklif: "Şaka yapmıyoruz!"
Ashton United FC,Manchester City,Erling Haaland,Dünya Kupası

İngiltere 7. Lig ekiplerinden Ashton United FC, Manchester City'nin dünyaca ünlü yıldızı Erling Haaland'ı Dünya Kupası arasında kiralık olarak kadrosuna katmak için resmi teklifte bulundu. Ashton United bu teklifi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

Dünya Kupası'na katılamayan Norveçli yıldızı 28 günlüğüne kiralamak için Manchester City'e resmi teklifte bulunulduğunu açıklayan Ashton United'in bu paylaşımı, kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Manchester City bu teklife henüz bir cevap vermedi.

"6 HAFTA BOYUNCA GOLF OYNAMASINDAN İYİDİR"

Ashton United Menajeri Michael Clegg ise yaptığı açıklamada, "Bu mantıklı. Manchester City maç yapmayacak ve Erling'i formda tutarak yardım etmek istiyoruz, 6 hafta boyunca golf oynamasından daha mantıklı. Erling Haaland'ın bizim için çok uygun olacağını ve takım dinamiğimizle gerçekten iyi bir uyum sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

İNTERNET SİTESİ ÇÖKTÜ!

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla dikkat çeken Ashton United'ın, Haaland için böyle bir teklif yaptıklarını açıklamasının ardından kulübün resmi internet sitesi yoğunluktan çöktü.

https://twitter.com/AshtonUnitedFC/status/1592156930356690945

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...