Tgrt Haber
30 Aralık 2021 19:30

Everton'dan Cenk Tosun kararı! Beşiktaş...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Süper Lig'in ikinci devresinde çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılarda ilk gündem ise milli futbolcu Cenk Tosun... Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu ile ilgili Everton kararını verdi.

Everton'dan Cenk Tosun kararı! Beşiktaş...
Everton,Cenk Tosun,Beşiktaş

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'a 23 milyon euro gibi yüksek bir bedelle transfer olan ancak beklenen seviyeye bir türlü ulaşamayan ve üst üste sakatlıklar yaşayan Cenk Tosun'un geleceği netleşiyor.

İTALYAN GAZETECİ DUYURDU

İtalyan gazeteci Nico Schira sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Rafael Benitez'in planları arasında Cenk Tosun'un yer almadığını ve oyuncunun devre arasında takımdan ayrılacağını iddia etti. Nico Schira paylaşımında milli golcünün eski takımı Beşiktaş'a dönebileceğine de yer verdi.

1 MAÇTA SÜRE ALABİLDİ

Milli golcü bu sezon Everton'da yalnızca bir maçta süre alabildi. Aralık ayının başında sahasında Liverpool'a 4-1 kaybeden Everton'da Cenk Tosun maçın son dakikalarında oyuna girmiş ve 7 dakika süre almıştı. Geçen sezon ligin ilk yarısında 7 maçta oynayıp 1 gol kaydeden Cenk Tosun devre arasında eski takımı Beşiktaş'a kiralanmış 4 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergilemiş ancak sakatlanıp sezonu kapatmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...