Tgrt Haber

Ezgjan Alioski sürprizi! Geri dönüyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 10:55 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 11:03
Ezgjan Alioski sürprizi! Geri dönüyor
Ezgjan Alioski,Fenerbahçe,Süper Lig,transfer,Trabzonspor,Ankaragücü

Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe forması da giyen Ezgjan Alioski, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildiği iddia edilen 31 yaşındaki sol beke bir başka Süper Lig ekibi de talip oldu. İşte detaylar...

Bir dönem Süper Lig devi Fenerbahçe'de top koşturan Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski'nin Süper Lig'e dönmesi için menajeri harekete geçti.

TRABZONSPOR'A ÖNERİLDİ

Suudi basınında çıkan haberde, Alioski’nin sezon sonuna kadar Trabzonspor’a kiralanmasının beklendiği öne sürüldü. Makedonyalı oyuncunun Trabzonspor’a önerildiği ve son kararı teknik ekibin vereceği ifade edildi.

ANKARAGÜCÜ DE İSTİYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre de, Makedon futbolcuya Ankara ekibi de talip oldu. MKE Ankaragücü, Al-Ahly forması giyen Ezgjan Alioski ile görüşmelere başladı.

Makedon futbolcunun menajeri Türkiye'de çalışmalarını sürdürüyor. Alioski'nin Süper Lig'deki bir takımla anlaşması bekleniyor.

ARABİSTAN'DA SINIRA TAKILDI

Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'de oynayan Alioski, Suudi Pro Ligi'nde 4 karşılaşmada forma giydi. 31 yaşındaki bek bu maçlarda 1 asist yaptı.

İlk 4 haftada Al Ahli'de forma giyme şansı elde eden Alioski, daha sonra lisansı çıkarılmayınca kadroda yer alamadı. Yabancı sınırına takılan Al Ahli, Kuzey Makedonyalı sol bek oyuncusunun sözleşmesini askıya almış sadece antrenmanlarda yer vermişti.

FENERBAHÇE'DE TUTUNAMADI

Fenerbahçe, Ezgjan Alioski'yi Al Ahli'den 2022-2023 sezonunda sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Alioski, beklenen performansı sergilemeyince Kanarya sezon sonunda yollarını ayırmıştı.

Ezgjan Alioski, 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe formasını 26 maçta giydi. Makedon futbolcu bu müsabakalarda 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...