Tgrt Haber

Fatih Terim'i kızdıran Falcao sorusu

12 Ağustos 2021 08:06
Fatih Terim'i kızdıran Falcao sorusu
fatih terim,galatasaray,falcao

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim İskoç ekibi St. Johnstone ile oynayacakları Avrupa Ligi maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Falcao ile ilgili gelen bir soruya sinirlenen Fatih Terim "hep aynı soru...kadroda yoksa bir sebebi var demektir" dedi.

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim İskoç ekibi St. Johnstone ile oynayacakları Avrupa Ligi maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.  Terim, "St. Johnstone İstanbul'da beni şaşırtmamıştı. Sanırım rövanş maçı da öyle geçecek" derken dirençli bir rakiple karşılaşacaklarını söyledi.

Falcao ile ilgili gelen bir soruya sinirlenen Fatih Terim "hep aynı soru...kadroda yoksa bir sebebi var demektir" dedi.

YİNE AYNI SORU

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, St. Johnstone maçı öncesi yaptığı basın toplantısında gelen Falcao sorusuna sinirlendi. Gönderilmek istenen Kolombiyalı futbolcuyla ilgili olarak Başkan Burak Elmas dün gündüz saatlerinde şok maliyeti açıklamıştı. Bu sarsıntı üzerine basın tarafından Terim'e futbolcunun niye kadroda olmadığı soruldu. "Sürekli Falcao'yu soruyorsunuz. Ben de ısrarla cevap veriyorum.Kadroda yoksa, bir sebebi vardır" karşılığını veren Fatih Hoca sonrasında, "Sebep demeyelim, teknik bir karar diyelim. Bu daha doğru olur" sözlerini kullandı.

ANAHTAR 15 DAKİKA

Maçla ilgili konuşan Fatih Hoca, "Kaleci olarak yarın (bugün)İsmail Çipe oynayacak. St. Johnstone İstanbul'da beni hiç şaşırtmadı. İlk maçın nasıl geçeceğini söylemiştim. 10 kişi kalıncaya kadar da bahsettiğim gibi gelişti" derken, "Burada da maçın çok değişik geçeceğini düşünmüyorum. Böyle maçların anahtarı ilk 10-15 dakikadır. Biz ilk maçta o süre içinde 2-3 net pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik, onları değerlendirseydik buraya farklı bir avantajla gelebilirdik" şeklinde konuştu.

BURADA ÜŞÜYORUZ

Terim, "En önemli değişiklik aşağı yukarı 20 derece fark var. Ben kabanlayım. Bir insanı şaşırtabilecek derecede iklim farklılığı var. Böyle değişimlerde insanın vücudu da şaşırır. O kadar sıcağa alıştık ki, burada epey üşüyoruz. İklim farklılığı inşallah maçta bizi etkilemez" dedi. Futbolculardan Van Aanholt ise, "St. Johnstone maçı kolay olmayacak. İlk maça göre daha farklı bir mücadele olacak. Kendi oyunumuzu oynayacağız. G.Saray'dan teklif alınca hiç düşünmeden kabul ettim, mutluyum" açıklaması yaptı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...