Tgrt Haber

Fas'ın yıldızı Fenerbahçe yolunda!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
12 Aralık 2022 10:50 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 11:30
Fas'ın yıldızı Fenerbahçe yolunda!
Fenerbahçe,Fas,Jawad El Yamiq,Ali Koç,transfer,Ronaldo Nazario,Real Valladolid

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Katar’da Real Valladolid’in sahibi Ronaldo Nazario ile görüşerek Dünya Kupası'nda tarih yazan Fas'ın başarılı stoperi El Yamiq’i resmen istedi.

Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe hedefi 12'den vurmaya hazırlanıyor. Kanarya, Dünya Kupası'nda yarı finale çıkarak tarih yazan Fas'ın savunmadaki başarılı ismi Jawad El Yamiq için transfer harekatı başlattı.

ALİ KOÇ-RONALDO ZİRVESİ

Katar'a giden Başkan Ali Koç, Fas'ın Portekiz'i 1-0 yendiği maçı izledi. Koç maçtan sonra Fas'ın stoperi El Yamiq'in kulübü Real Valladolid'in sahibi ve başkanı Ronaldo Nazario ile bir araya geldi.

RONALDO SICAK BAKIYOR

Ronaldo'nun teklife sıcak baktığı sızan bilgiler arasında... Tarafların önümüzdeki günlerde tekrar görüşeceği belirtildi. 30 yaşındaki futbolcunun Real Valladolid'le sözleşmesi 2024'te sona eriyor. Faslı stoperin 1.20 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.

CRİSTİANO RONALDO'YA GEÇİT VERMEDİ!

30 yaşındaki oyuncu, savunmadaki partneri Romain Saiss ile birlikte üst düzey bir performans sergileyerek Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çekti. Fas Milli Takımı şu ana kadar Dünya Kupası'nda kalesinde sadece 1 gol gördü.

1.93'lük stoper özellikle Fas-Portekiz maçında rakip takımın forvetlerine geçit vermedi. 30 yaşındaki tecrübeli savunmacı özellikle Portekiz'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu çok iyi bir şekilde savundu ve takımının yarı finale çıkmasında büyük rol oynadı.

JAWAD EL YAMİQ KİMDİR?

Real Valladolid takımında defans-stoper bölgesinde forma giyen Jawad El Yamiq, 29 Şubat 1992 tarihinde dünyaya geldi. 192 cm boyunda ve 82 kilo olan Jawad El Yamiq, ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanmaktadır. Güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekmekte...

Tecrübeli oyuncu kariyerinde; Olympique Khouribga, Raja Casablanca, Genoa, Perugia, Real Zaragoza ve Real Valladolid formalarını giydi.

Jawad El Yamiq, 2020 yazında Genoa'dan Real Valladolid'e 250 bin Euro'ya transfer olmuştu.. 30 yaşındaki savunmacı Fas Milli Takımı ile toplamda 23 maça çıktı ve 2 gol atma başarısı gösterdi.

Fas'ın yıldızı Fenerbahçe yolunda!

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...