Tgrt Haber
28 Kasım 2022 21:03 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 21:47

Fatih Terim: Annesizlik yaşınız kaç olursa olsun tarifi imkansız bir eksiklikmiş

Geçtiğimiz günlerde annesi Nuriye Terim'i toprağa veren teknik direktör Fatih Terim cenazeye katılan ve taziye mesajlarını iletenlere teşekkür etti. Terim, paylaşımında "Annesizlik yaşınız kaç olursa olsun tarifi imkansız bir eksiklikmiş" ifadelerini kullandı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fatih Terim: Annesizlik yaşınız kaç olursa olsun tarifi imkansız bir eksiklikmiş
Fatih Terim

Teknik Direktör Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde 91 yaşında hayatını kaybeden annesi Nuriye Terim'i cenaze töreniyle toprağa vermişti. Fatih Terim, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak Adana'daki cenazeye katılan ve taziye mesajlarını iletenlere teşekkür etti.

"BİR YANIM EKSİLDİ"

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden deneyimli teknik adam paylaşımında, "Annesizlik yaşınız kaç olursa olsun tarifi imkansız bir eksiklikmiş. Bir yanımın eksildiği canım annemin vefatında bizleri bırakmayan, dualarını eksik etmeyen acımıza ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/fatihterim/status/1597232826403131392

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...