Tgrt Haber
03 Ekim 2022 11:50 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 12:02

Fatih Terim için gündeme bomba gibi düşen iddia: Katar ziyareti aslında...

Türk futbolunun efsanevi teknik direktörü Fatih Terim, 2022 Dünya Kupası maçlarının oynanacağı stadyumlar ve Dünya Kupası müzesini ziyareti için davet edildiği Katar'a gitti. Stadyumların içini gezen Terim ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Terim'in Katar'a sadece ziyaret için değil, bir takıla görüşmek için de gittiği belirtildi.

Fatih Terim için gündeme bomba gibi düşen iddia: Katar ziyareti aslında...
Fatih Terim,Galatasaray,Katar,Teknik Direktör

Türk futbolnun ve Galatasaray'ın efsanevi teknik direktörü Fatih Terim, Katar'da bir standuyumu gezerken görüntülendi. 21 Kasım'da başlayacak 2022 Dünya Kupası maçlarının oynanacağı stadyumları gezen Terim'in fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Fatih Terim için gündeme bomba gibi düşen iddia: Katar ziyareti aslında...

"GÖRÜŞMEK İÇİN DE GİTTİ"

Fatih Terim fotoğrafı binlerce yorum ve beğeni alırken bir takım iddialarda ortaya atıldı. Terim'in Katar'a sadece ziyaret için değil, orada başka takımlarla görüşmek için de gittiği iddia edildi.

Fatih Terim cephesinden bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken iddialar artmaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...