Tgrt Haber
13 Nisan 2022 20:40 - Güncelleme : 13 Nisan 2022 20:50

Fatih Terim'in gözdesi Beşiktaş yolunda: Octavian Popescu...

Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'ın sezon başında Morutan ve Cicaldau ile birlikte ısrarla istediği isimlerin başında gelen Octavian Popescu'nun transferi gerçekleşmemişti. Fatih Terim'in çok beğendiği genç futbolcu için Beşiktaş devreye girdi.

Fatih Terim'in gözdesi Beşiktaş yolunda: Octavian Popescu...

Teknik direktörlüğe Valerien Ismael'i getiren siyah-beyazlılarda sezon sonunda 16 oyuncunun sözleşmesi sona erecek ve gelecek sezon kadroda büyük revizyona gidilecek. Kara Kartal maaş bütçesinde de küçülmeye gidecek.

Kadrodaki yıldız isimleri ve yüksek maaş alan oyuncular ile yolları ayırmayı planlayan siyah-beyazlılar genç ve gelecek vaat eden futbolcuların peşine düştü.

POPESCU HAMLESİ

Takvim'in haberine göre; Ismael ile bir çıkış yakalayan ve mücadeleci bir takım haline gelen Kartal'ın Rumen yıldızla temas kurduğu belirtildi. Beşiktaş'ın Romanya futbolunun gelecekteki en önemli yıldızlarından biri olan Octavian Popescu ile ilgilendiği iddia edildi.

FCSB'de oynayan 19 yaşındaki yeteneğin Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Galatasaray'ın da bir dönem gündemine gelen Popescu'nun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. 7 Bu sezon kulübüyle 32 maça çıkan Popescu, 8 gol 4 asistlik performans ortaya koydu.

Fatih Terim'in gözdesi Beşiktaş yolunda: Octavian Popescu...

OCTAVIAN POPESCU KİMDİR?

27 Aralık 2022'de Romanya'da dünyaya gelen Octavian George Popescu, futbola Regal Bukarest U19 takımında başladı.

Genç yıldız adayı, 2020 yılında 200 bin Euro bedelle FCSB'ye transfer oldu. Kariyerinde toplamda 66 maça çıkan 19 yaşındaki futbolcu, 12 gol 12 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan genç yetenek 2 kez de milli takım forması giydi.

Genç futbolcu Fatih Terim döneminde Galatasaray tarafından ısrarla istenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...