Tgrt Haber

Fenerbahçe'de kaleci harekatı! Listede 4 isim var...

03 Ocak 2022 20:10
Fenerbahçe'de kaleci harekatı! Listede 4 isim var...
​Fenerbahçe,Altay Bayındır,Berke Özer,Gökhan Akkan,Ertuğrul Taşkıran,İrfan Can Eğribayat,Sinan Bolat

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'de kaleci operasyonu için düğmeye basıldı. Kalede alternatifleri artırmak isteyen sarı-lacivertliler yerli isimlere yöneldi. Altay Bayındır'ın yokluğunda Berke Özer'in performansından memnun kalınsa da rotasyonu güçlendirmek için çalışmalar başladı. Bu hedef doğrultusunda temaslarını sürdüren yönetim, listesine 4 ismi aldı.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın yaşadığı sakatlığın ardından kale Berke Özer'e teslim edilmişti. Altay'ın yokluğunda Berke'nin gösterdiği iyi performans sarı-lacivertlileri sevindirdi.

Berke Özer, Fenerbahçe formasıyla 14 maça çıktı, 5 maçta kalesini gole kapattı. Berke bu maçlarda kalesinde 14 gol gördü. Sakatlanana kadar 15 maçta Fenerbahçe kalesini koruyan Altay Bayındır ise 4 maçta kalesinde gol görmezken, 19 gole engel olamadı.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Her ne kadar Berke'nin performansından memnun kalınsa da yedek kulübesinde alternatif olacak bir başka kalecinin bulunmaması yönetimi harekete geçirdi.

Ajansspor'un haberine göre; Sarı-lacivertli yönetim, Altay Bayındır'ın sahalara dönüşünün henüz netlik kazanmaması, Berke Özer'in kalede alternatifsiz kalması yüzünden Altay'a alternatif olacak bir ismi transfer etmek için görüşmelere başladı.

KALECİ TRANSFERİ İÇİN 4 ADAY

Sarılacivertlilerde kale için liste kabarık. Çaykur Rizespor'un 27 yaşındaki kalecisi Gökhan Akkan, Kasımpaşa'nın 32 yaşındaki file bekçisi Ertuğrul Taşkıran ve Göztepe'nin 23 yaşındaki eldiveni İrfan Can Eğribayat şu an listenin ilk sırasında yer alıyorlar.

Yönetim ayrıca milli takım forması giyen, yaşı ve tecrübesi ile takıma ağabeylik yapabilecek olan futbol hayatını Belçika ekibi Genk'te sürdüren Sinan Bolat ismi üzerinde de duruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...