Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nani'nin yeni adresi belli oldu!

15 Aralık 2021 20:15
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nani'nin yeni adresi belli oldu!
Luis Nani,Fenerbahçe,Fluminense

Bir dönem sarı-lacivertlilerde forma giyen Portekizli yıldız Luis Nani'nin Fenerbahçe'ye dönmek istediği iddia edilmişti. Orlando City'den ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan tecrübeli ismin yeni takımı belli oluyor. Brezilya basınında yer alan haberde Nani'nin Fluminense ile görüştüğü iddia edildi.

MLS ekiplerinden Orlando City ile olan birlikteliğini noktalayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Luis Nani, sarı-lacivertlilere geri dönmek istediği iddia edilmişti.

2015 Yılında Manchester United'tan 6 milyon euro Fenerbahçe'ye transfer olan Portekizli futbolcunun Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği iddia edilmişti.

Brezilya basınında yer alan haberde Nani ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Nani'nin Brezilya Ligi ekiplerinden Fluminense ile görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Haberde, tek sorunun ise Nani'nin istediği ücret olarak vurgulandı. Yıldız futbolcunun Manchester United'da kazandığı rakama yakın bir para talep ettiği yazıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...