Tgrt Haber

Fenerbahçe 14 yaşındaki genç yetenek İsak Vural'ı transfer etti!

16 Aralık 2021 20:23
Fenerbahçe 14 yaşındaki genç yetenek İsak Vural'ı transfer etti!
​Süper Lig,Fenerbahçe,Barcelona,Benfica,İsak Vural

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Barcelona ve Benfica altyapılarında forma giyen 14 yaşındaki genç yetenek İsak Vural'ı transfer etti. Kanarya, genç yeteneği Türkiye'ye getiriyor...

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ses getirecek bir transfere imza atıyor... Sarı-lacivertliler, Barcelona ve Benfica altyapılarında forma giyen 14 yaşındaki genç yetenek İsak Vural'ı transfer etti. Sarı-lacivertliler, babası Türk, annesi İsveçli olan 14 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı İsak Vural'ı Türkiye'ye getirecek.

ÖNCE BARCELONA SONRA BENFICA

Küçük yaşına rağmen yeteneğiyle adından söz ettiren İsak Vural, bir süre Barcelona altyapısında antrenmanlara çıkmış ancak Vural ailesine ikamet imkanı sağlanamadığı için bu transfer gerçekleşmedi. İsak, Barcelona'nın ardından Benfica ile anlaşmıştı. Geleceğin yldız adayı Benfica'dan ayrılarak, taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye imza atacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...