Tgrt Haber

Fenerbahçe, Berke Özer'in alternatifini Süper Lig'den buldu

29 Mart 2022 19:13 - Güncelleme : 29 Mart 2022 20:01
Fenerbahçe, Berke Özer'in alternatifini Süper Lig'den buldu

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla Altınordu'dan transfer ettiği Berke Özer bu sezon Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası forma şansı bulduğu maçlarda gösterdiği performansla beklentileri karşılayamadı. Altay Bayındır'a iyi alternatif olması beklenen genç file bekçisi, yediği hatalı gollerle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Başkan Ali Koç yaptığı açıklamada, gelecek sezon 21 yaşındaki eldiven ile yolların ayrılacağını ifade etmişti. Berke Özer'in yerine transfer yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe, aradığı ismi Süper Lig'de buldu.

Gelecek sezon genç file bekçisi Berke Özer ile yola devam etmeyeceğini açıklayan Fenerbahçe kaleci arayışlarına başladı. Yeni sezonda uygulanacak olan yerli kuralına göre transfer hedeflerini belirleyen sarı-lacivertliler, rotasyona katkı sağlayacak bir ismi kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Yeni Asır'ın haberine göre; Altay Bayındır'ın arkasına kaliteli bir yerli takviyesi yapmak isteyen Kanarya, Kasımpaşa'da forma giyen eski kalecisi Ertuğrul Taşkıran'a yöneldi.

Fenerbahçe, Berke Özer'in alternatifini Süper Lig'den buldu

Ertuğrul Taşkıran 2005 yılında Kartalspor altyapısından sarı-lacivertli takıma transfer olmuştu. İlk olarak Fenerbahçe U21 ile maça çıkan Taşkıran 2011 yılında Samsunspor, 2012 yılında Kayserispor, 2014 yılında Sivasspor'a kiralandı. Tecrübeli kaleci 2017 yılında 400 bin Euro bonservis bedeliyle TFF 1. Lig ekibi Boluspor'a transfer oldu.

Boluspor'da sadece 6 maçta sahaya çıkan 32 yaşındaki kaleci 2018 yılında Konyaspor'a, 2020 yılında ise yeşil-beyazlı takımdan Kasımpaşa'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...