Tgrt Haber

Fenerbahçe Bruma'yı KAP'a bildirdi: İşte bonservis bedeli

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ocak 2023 17:15 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 17:22
Fenerbahçe Bruma'yı KAP'a bildirdi: İşte bonservis bedeli
Fenerbahçe,Süper Lig,Transfer,Bruma,PSV,Galatasaray

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve performansıyla kendine hayran bırakan Bruma'yı sezon başında PSV'den kiralayan Fenerbahçe, satın alma opsiyonunun kullanıldığını açıkladı.

Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve performansıyla kendisine hayran bırakan Bruma'yı sezon başında Hollanda ekibi PSV'den kiralamıştı. Sarı-laçıvertli kulüp Bruma'nın 4 milyon 250 bin euroluk satın alma opsiyonunun kullanıldığını açıkladı. PSV'den bonservisi alınan Bruma'nın 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3,5 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi.

YALNIZCA 5 MAÇA ÇIKTI

Bruma sezon başında iki Şampiyonlar Ligi elemesi, iki Avrupa Ligi elemesi ve bir Süper Lig olmak üzere toplam 5 maça çıkmış, sonrasında UEFA'ya ve TFF'ye verilen listeye dahil edilmemişti. Aynı dönemde hamstring sakatlığı da yaşayan Portekizli futbolcu daha sonra takımla çalışmalara başlasa da ligin ilk yarısının kalan bölümünde forma giyemedi.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada; Kadromuzda kiralık olarak yer alan Armindo (Bruma) Tué Na Bangna'nın kulübü Psv Eindhoven ile satın alma opsiyonunun kullanımı konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bu anlaşma sonucunda Psv Eindhoven kulübüne 4.250.000 Avro transfer bedeli ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...