Tgrt Haber

Fenerbahçe Joao Pedro'nun biletini kesti!

13 Nisan 2023 14:42 - Güncelleme : 13 Nisan 2023 15:15
Fenerbahçe Joao Pedro'nun biletini kesti!
fenerbahçe,transfer,süper lig

Sezon başında takıma katılan ancak bir türlü bekleneni veremeyen Brezilyalı Joao Pedro ile Fenerbahçe önümüzdeki transfer döneminde yolları ayıracak.

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Joao Pedro ile yollar ayrılıyor. Sabah'ın haberine göre İtalya'nın Cagliari takımından 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödenerek takıma katılan İtalyan forvet oyuncusunun yaşadığı sakatlıklar ve ardından sakatlığın etkisiyle istenen performansı verememesi sonrası bileti kesildi. 

PERFORMANS SONRASI BİLETİ KESİLDİ

2022 Dünya Kupası sebebiyle liglere verilen arada Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan hücum oyuncusu mart ayında sahalara dönmüştü. Ancak maçlardaki performansının hayal kırıklığı oluşturması yönetim ve teknik ekibe oyuncuyla devam etmeme kararı aldırdı. 

İTALYA'DAN TALİPLERİ VAR

31 yaşındaki futbolcunun 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunsa da İtalya'dan talipleri bulunuyor. Blogna, Fiorentina ve Genoa'nnın yakın takipte olduğu bilinen futbolcuya gelen teklifler değerlendirmeye alınacak. Oyuncuya da konu hakkında bilgi verildiği ve kendisine kulüp bulması istendiği belirtildi. 

Joao Pedro bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 20 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...