Tgrt Haber
12 Temmuz 2022 10:40 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 08:02

Fenerbahçe yeni transferine kavuştur: Norveçli golcü İstanbul'da

Fenerbahçe transfer haberleri: Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Joshua King transferini bitiriyor. Sarı lacivertli ekibin prensip anlaşmasına vardığı Norveçli golcü akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber / İHA
Fenerbahçe yeni transferine kavuştur: Norveçli golcü İstanbul'da
Joshua King,Fenerbahçe,transfer

Fenerbahçe transferde tüm hamlelerini hücum bölgesine yaptı ve durmak bilmiyor. Daha önce Bruma, Emre Mor ve Lincoln'ü kadrosuna katan Kanarya bir golcüyü daha transfer ediyor.

Alexander Sörloth için pazarlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler, bir diğer Norveçli forvet Joshua King ile görüşmeleri sona getirdi. Bonservisi elinde olan 30 yaşındaki santrfor, menajeri tarafından Fenerbahçe’ye önerilmişti. King, teknik heyet tarafından olumlu karşılandı ve oyuncu ile birçok konuda anlaşma sağlandı.

KİNG İSTANBUL'DA

Fenerbahçe, prensip anlaşmasına vardığı Joshua King'in bu akşam İstanbul'da geleceğini açıklamıştı. Joshua King, Norveç'in başkenti Oslo'dan kalkan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı.

Joshua King, sonrasında Fenerbahçe Kulübü yetkilileriyle alandan ayrıldı.

Sarı-lacivertli takımın, sağlık kontrolünün ardından Norveçli futbolcu ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe yeni transferine kavuştur: Norveçli golcü İstanbul'da

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Taraftarların ve havalimanı çalışanlarının fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Joshua King, İstanbul'daki ilk açıklamalarını yaptı.

İstanbul'da olduğu için duyduğu mutluluğu dile getiren King, "Açıkçası buraya gelmek güzel. Yarın bir konuşma gerçekleştireceğiz. Umarım bazı şeyleri sonuca kavuştururuz. En son resmi olarak futbol oynamamın üzerinden haftalar ve aylar geçti. Milli takım maçları vardı, o sürecin ardından çalışmalarımı sürdürdüm. Önümüzdeki süreci sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"En iyi iki arkadaşım çılgın birer Fenerbahçe taraftarı"

En iyi iki arkadaşının Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten 30 yaşındaki forvet, "En iyi iki arkadaşım sekiz yaşından beri çok çılgın birer Fenerbahçe taraftarı. 15 yaşından beri Fenerbahçe forması giymemi söylüyorlar. Nasıl söylenir bilemiyorum ama iyi yönden bakarsak biraz çılgınca geliyor. Umarım yarın her şey güzel olur" şeklinde konuştu.

HÜCUM HATTI ZENGİNLEŞECEK

Sarı-lacivertliler, hücum hattında olası bir ayrılık yaşanması halinde bu transferi tamamlamayı planlıyor. Bir başka iddia da forvet transferi olsa bile hücum hattında zenginlik olması amacıyla bu transfer yine de yapılacak.

Joshua King, geçen sezon Premier Lig ekiplerinden Watford forması ile 33 maça çıktı, 5 gol ve 3 asist kaydetti.

Fenerbahçe, son olarak Watford U23 takımından 19 yaşındaki santrfor Tiago Çukur’u sağlık kontrolleri için İstanbul’a getirmişti.

Fenerbahçe yeni transferine kavuştur: Norveçli golcü İstanbul'da

Kaynak: TGRT Haber / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...