Tgrt Haber

Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor’a iki iyi haber

12 Ekim 2021 08:17
Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor’a iki iyi haber
trabzonspor,,fenerbahçe,,süper lig,

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına çift kale maçla devam etti. Fenerbahçe maçı öncesi Dorukhan ve Djaniny takıma katıldı. Eli güçlenen Abdullah Avcı ikiliyi psikolojik olarak da hazır tutmak için özel görüşmelere başladı.

Süper Lig’de mağlubiyeti bulunmayan ve pazar günü sahasında Fenerbahçe’yi misafir edecek Trabzonspor hazırlıklarına devam ediyor. Millî oyunculardan yoksun olarak çalışmalarını gerçekleştiren Karadeniz ekibinde iki isimden güzel haber var. Sakatlıkları geçen Dorukhan ve Djaniny takımla birlikte çalışmalara başladı ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın eli güçlendi. Avcı tarafından iki isim de psikolojik olarak önümüzdeki haftalara hazırlanıyor.

BİLETLER TÜKENDİ

Bu arada maça da camianın ilgisi büyük. 7 Ekim’de satışa çıkan Fenerbahçe maçının tüm biletleri tükendi. Pandemi şartları sebebiyle stadın yarısına izin var. Tribünlerde 20 bin civarında bordo mavili taraftar olacak. Yenilmezlik serisini devam ettirmek isteyen Karadeniz ekibinde Abdullah Avcı erken bulacakları gol ve gollerin işlerini kolaylaştıracağı görüşünde. Bu nedenle de ilk dakikadan itibaren baskı kurup rakibin gardını indirme planı var.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...