Tgrt Haber

Jorge Jesus'tan takıma övgü: Her hoca böyle futbolcularla çalışmak ister

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Haziran 2022 17:13 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 17:38
Jorge Jesus'tan takıma övgü: Her hoca böyle futbolcularla çalışmak ister
Jorge Jesus,Fenerbahçe

Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Sizler çalışmayı seven bir oyuncu grubusunuz, her hoca böyle futbolcularla çalışmak ister" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki antrenman; salonda gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular ısınma ve dayanıklılık koşularıyla sürdürdükleri idmanı, pas ve taktik çalışmalarla tamamladı.

Jorge Jesus'tan takıma övgü: Her hoca böyle futbolcularla çalışmak ister

"HER HOCA BÖYLE FUTBOLCULARLA ÇALIŞMAK İSTER"

Sarı-lacivertlilerin antrenman temposundan ve çalışma azminden memnun kalan Jesus, bir haftalık süreç için oyuncularını tebrik etti. Çalışma sonrası oyuncularına seslenen Jorge Jesus, "Sizler çalışmayı seven bir oyuncu grubusunuz, her hoca böyle futbolcularla çalışmak ister, yarın dinlenin pazartesi kaldığımız yerden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HENRİQUE: "EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM"

Fenerbahçe'nin Santa Clara'dan transfer ettiği Lincoln Henrique, FBTV'de 'Günün Röportajı' programına konuk oldu. Brezilyalı oyuncu, "Burada kendimi evimde gibi hissediyorum" dedi. Lincoln'ün diğer açıklamaları şu şekilde:

“Burada olduğum çok mutluyum. Bu fırsat bana verildiği için minnettarım. Büyük bir kulübü temsil edecek olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma, hocamıza ve kendime çok güveniyorum. Bu sezon hedeflerimize ulaşabilmek için çok çalışacağız. Takımımızda çok fazla tecrübeli ve iyi oyuncu var. Beni çok iyi bir şekilde karşıladılar. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Burada herkes takım arkadaşının başarılı olması ve temelde takımın başarılı olması için çok çalışacak.”

Jorge Jesus'tan takıma övgü: Her hoca böyle futbolcularla çalışmak ister

FENERBAHÇE'YE TRANSFERİ

“O dönem beni isteyen başka takımlar da vardı ama ben Fenerbahçe’den teklif geldiğini duyunca buraya gelmek istedim. Türkiye’ye daha önce gelmiştim ve burada başarılı bir sezon geçirmiştim. O sezonun ardından Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynamak isterdim. O zaman mümkün olmadı ama ben çalışmalarımı en iyi şekilde devam ettirdim ve bugün bunun karşılığını aldım. İyi çalışmalarımın karşılığında buraya geldim. Çok mutluyum.”

JORGE JESUS SÖZLERİ

“Gelmeden önce onunla da konuşmuştum. Zaten daha önce ona karşı oynamıştım. Onunla çalışıyor olmaktan dolayı kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Bu takımda herkesin öyle hissettiğini düşünüyorum böyle bir hocayla çalışma imkanımız olduğu için. Gerçekten oyuncudan en iyisini çıkartan bir hoca kendisi. Herkesten aynı şeyi istiyor. Gerçekten harika bir insan, harika bir teknik direktör. Hiç şüphe yok ki onunla bu sezonumuz güzel geçecek.”

KOMBİNELER 10 GÜNDE TÜKENDİ!

Fenerbahçe Futbol Takımı'nda 8 Haziran'da satışa çıkarılan kombine biletlerin tükendiği duyuruldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2022-2023 sezonu kombine kartlarının satışları Fenerbahçe'mizin en büyük gücü olan taraftarımızın gösterdiği ilgi sonrasında tükenmiştir. Kombine kartların satışa başlanıldığı günden itibaren gösterdikleri ilgi için taraftarlarımıza teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

JORGE JESUS'TAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kısa sürede tükenen kombine kartlar için sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür etti.

Jorge Jesus, sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajında, "Kombinelere gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkürler. İyi ki varsın büyük Fenerbahçe taraftarı!" ifadelerini kullandı.

Jesus, paylaşımın video bölümünde ise "Teşekkürler Fenerbahçe taraftarı." dedi.

Jorge Jesus'tan takıma övgü: Her hoca böyle futbolcularla çalışmak ister

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...