Tgrt Haber

Fenerbahçe ve Galatasaray, genç 10 numara için yarışıyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 13:40 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 13:42
Fenerbahçe ve Galatasaray, genç 10 numara için yarışıyor!
Fenerbahçe,transfer,Galatasaray,Augsburg,Mert Kömür

Üç büyükler Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Augsburg forması giyen 18 yaşındaki genç 10 numara Mert Kömür'ün transferi için karşı karşıya geldi. İşte detaylar...

Alman ekibi Augsburg'da forma giyen genç yıldız Mert Kömür'e Süper Lig devleri kanca attı.

Alman basınında yer alan habere göre, Bundesliga ekipleri Freiburg ve Borussia Mönchengladbach'ın genç oyuncuyu kadrolarına katmak istedikleri, Portekiz'den Benfica ve İngiltere'den Hull City'nin de 18 yaşındaki on numarayı radarına aldıkları ifade edildi.

ÜÇ BÜYÜKLER DE PEŞİNDE

Genç futbolcu için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'la da temasların olduğu ancak Mert'in İstanbul'a gidişinin şu an için yakın bir olasılık olmadığı belirtildi.

AUGSBURG TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR

Mert Kömür'ün sezonu Augsburg'ta tamamlayacağı ve sezonun ikinci yarısında alacağı sürelerin geleceği için önemli olduğu kaydedildi.

Augsburg'un 18 yaşındaki orta saha oyuncusunu takımda tutmak istediği ifade edilirken Mert Kömür'ün kariyerinde daha fazla beklememek adına gelecek fırsatları değerlendirebileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe ve Galatasaray, genç 10 numara için yarışıyor! - 1. Resim

MERT KÖMÜR KİMDİR?

17 Temmuz 2005 tarihinde dünyaya gelen Mert Kömür, Alman ekibi Augsburg takımında hücuma dönük orta saha oyuncusu olarak görev yapıyor. 183 cm boyunda ve 77 kilo olan Mert Kömür, iki ayağını da etkili şekilde kullanıyor.

FC Augsburg U19 takımında oynayan genç oyuncu 1 Temmuz 2022 tarihinde Alman ekibi transfer oldu.

Mert Kömür'ün güncel piyasa değeri 800 bin Euro civarında gösteriliyor. 18 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılında sona erecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...